Nowe działy na forum - jakie?
-
Autor tematu - Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 9
- Kontakt:
Witam
Ok, dział Spawalnictwo i obróbka cieplna będzie utworzony.
Może jeszcze macie jakieś propozycje?
Ok, dział Spawalnictwo i obróbka cieplna będzie utworzony.
Może jeszcze macie jakieś propozycje?
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
-
Autor tematu - Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 9
- Kontakt:
Dział Wycinarka laserowa / lasery został utworzony.
Umieszczanie dtr'ek to faktycznie nie jest do końca legalne. Kilka razy musiałem usuwać na niektóre posty z dokumentacją.
Proszę o więcej podpowiedzi, będe miał teraz więcej czasu na modyfikacje na forum i chciał bym sie tym dobrze zająć.
Przeżedziłem dział DOWNLOAD/UPLOAD bo było tam sporo że tak się wyraże śmieci. Myślę że można by w tym dziale umieszczać również arkusze kalkulacyjne napisane przez użytkowników tylko nie potrafie ich zlokalizować w gąszczu postów jak coś znajdziecie dajcie cynk to poprzenoszę w odpowiednie miejsce.
Wywaliłem też dział OpenSource i poprzenosiłem co ciekawsze posty do innych działów bo i tak nikt nie chciał tworzyć wspólnych projektów
Umieszczanie dtr'ek to faktycznie nie jest do końca legalne. Kilka razy musiałem usuwać na niektóre posty z dokumentacją.
Proszę o więcej podpowiedzi, będe miał teraz więcej czasu na modyfikacje na forum i chciał bym sie tym dobrze zająć.
Przeżedziłem dział DOWNLOAD/UPLOAD bo było tam sporo że tak się wyraże śmieci. Myślę że można by w tym dziale umieszczać również arkusze kalkulacyjne napisane przez użytkowników tylko nie potrafie ich zlokalizować w gąszczu postów jak coś znajdziecie dajcie cynk to poprzenoszę w odpowiednie miejsce.
Wywaliłem też dział OpenSource i poprzenosiłem co ciekawsze posty do innych działów bo i tak nikt nie chciał tworzyć wspólnych projektów

Akcesoria CNC - EBMiA.pl
www.ebmia.pl
www.ebmia.pl