z tego co wiem po kilku firmach to FP jest dość mocny i smiało mozna działąć na trzy zmiany i nie zacheta sie maszyny o ile tylko chodz troche sie o nią dba. To dość mocne konstrukcje i szybkie serwomotoryANIOL pisze:Witam na forumowiczów
Mozecie powiedziec jak z awaryjnaścią maszyn firmy finn power??
finn power
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 4
Tagi:
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 1
Re: finn power
Kolego polecam zgłosic się do przedstawiciela FinnPowera w Polsce firmy Abplanalp. Ostatnio czytałem że dla maszyn wprowadzili bezpłatne wizyty w zakładach użytkowników tych maszyn i pomoc technologiczną. W Internecie dostałem biuletyn na ten temat. Podaj e-mail to mogę podesłać.
Więcej informacji uzyskasz u Pana Piotr Pcionek - pracownik Abplanalp znajdziesz w Internecie
Więcej informacji uzyskasz u Pana Piotr Pcionek - pracownik Abplanalp znajdziesz w Internecie
-
- Posty w temacie: 1
-
- Posty w temacie: 2
wykrawarka finnpower
witam wszystkich. problem z wykrawarką jest latem wywala błąd abnormal current er 438 a le w księdze serwisowej opisuje ten er co innego. wykrawarka wykonuje zadanie i nagle jeden ze sterowników osiami chyba x,y wywala 6 a na panelu sterowania abnormal current rewolwer się zatrzymuje i tyle pracy. restart maszyny i dalej działa do kolejnej zwiechy. gdzie szukać problemu w samym sterowniku czy napęd rewolwera pobiera za duży prąd? Dzięki za pomoc.
-
po problemie
dot awarii. okazało się co jest prawie nie możliwe jak dowiedziałem się w serwisie zluzowało się mocowanie koła paska zębatego na napędzie osiY
-
witam od niedawna jestem operatorem finn power dokladnie modelu nie znam wiem ze ma oznaczenia sg6 i obrabialismy na niej 4m blachy mam problem na alu 5 mianowicie narzedzie fi50 bo nyblowaniu i pojedynczym uderzeniu zostawia fazke jak gdyby obudowa stempla wygniatala ja problem jest we wszystkich stacjach ale tylko tego narzedzia prosze o pomoc co to moze byc
Szukam pomocy w obsludze wykrawarki rewolwerowej finn power prima