Fronty projektowanie
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 6
Fronty projektowanie
Witajcie mam pytanie chciałbym zrobić ciekawe projekty frontów co prawda proste konturowe mam zrobiony w edu cad lecz chciałbym to jakoś upiększyć płaskorzeźbą jakieś liście lub cos podobnego i teraz pytanie moje jak plik cad z narysowanym konturem wstawić w niego jakąś płasko rzeźbę ???
Tagi:
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
" jakieś liście lub coś podobnego"
Cos tak czuje ze nie masz wyczucia plastycznego
Moze warto to zecić komuś innemu ?
Prosze o wiecej danych.. jak bedzie taka potrzeba to BARDZO TANIO zaprojektuje cale zestawy mebli łącznie z rzezbieniami
EW... proszę bardziej sprecyzować pytanie...
Pozdrawiam
Tomek
ps. Ostatnia moja pracka to taka "mała" rzezbka w Swiebodzinie...
Cos tak czuje ze nie masz wyczucia plastycznego

Prosze o wiecej danych.. jak bedzie taka potrzeba to BARDZO TANIO zaprojektuje cale zestawy mebli łącznie z rzezbieniami

Pozdrawiam
Tomek
ps. Ostatnia moja pracka to taka "mała" rzezbka w Swiebodzinie...
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
hej zrobić możesz każdą płaskorzeźbę, a to co pisał Jarosław B jest nie prawdą co do Mastercam`a . Rozumiem, że porostu nie wie do czego służy między innymi Mastercam Art.
Reasumując w Mastercamie masz coś takiego jak Mastercam Art.
I po prostu wczytujesz dowolny kontur(np. w postaci dwg) następnie nakłada się w Mastercamie taką specjalną siatkę którą wyciągasz w dowolny sposób(masz do tego szereg operacji)
Jak sprecyzujesz pytanie do może coś sęi pomoże bo tak ogólnie to można o wszystkim pisać.
a w załączniku ciekawy liścik z Mastercam`a zrobiony przy pomocy 4 operacji wyciągnięcia:)
Reasumując w Mastercamie masz coś takiego jak Mastercam Art.
I po prostu wczytujesz dowolny kontur(np. w postaci dwg) następnie nakłada się w Mastercamie taką specjalną siatkę którą wyciągasz w dowolny sposób(masz do tego szereg operacji)
Jak sprecyzujesz pytanie do może coś sęi pomoże bo tak ogólnie to można o wszystkim pisać.
a w załączniku ciekawy liścik z Mastercam`a zrobiony przy pomocy 4 operacji wyciągnięcia:)
- Załączniki
-
- lisc.JPG (14.71 KiB) Przejrzano 2551 razy