Witam.
Mam problem z CITIZEN E20 sterowanie MELDAS.
Po przeładowaniu parametrów nie działa PREPARATION.
Reszta wszystko działa z MDI (obroty wrzeciona , obroty głowic)
Proszę o sugestie lub namiar na Kogoś ,kto potrafi to zrobić.
Dziekuje
Tel 609-090-038
CITIZEN E20
Dlaczego nie działa PREPARATION
-
Blawex
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki

- Posty w temacie: 2
Re: CITIZEN E20
Witam.
Mam serwisanta ,ale nie może sobie z tym poradzić.
Masz pomysł?
Dodane 21 sekundy:
Witam.
Masz pomysł? →
Masz pomysł?
Dodane 21 sekundy:
Witam.
Masz pomysł? →
-
Er-Otomat Ersan
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki

- Posty w temacie: 1
Re: CITIZEN E20
Cześć,
Mam ten sam problem. Mam dwa komputery Citizen (E16 i E20), oba z około 1990 roku. Po wczytaniu parametrów moduł „przygotowanie”("preparation") nie działał i wyświetlał komunikat „błąd wprowadzania modelu” ("model input error"). Czy znalazłeś rozwiązanie problemu? Jeśli tak, proszę o pomoc.
Hello,
I'm experiencing the same problem. I have two Citizen machines (E16 and E20), both from around 1990. After loading parameters, the "preparation" module didn't work and gave a "model input error". Did you find a solution to the problem? If so, please help me.
Mam ten sam problem. Mam dwa komputery Citizen (E16 i E20), oba z około 1990 roku. Po wczytaniu parametrów moduł „przygotowanie”("preparation") nie działał i wyświetlał komunikat „błąd wprowadzania modelu” ("model input error"). Czy znalazłeś rozwiązanie problemu? Jeśli tak, proszę o pomoc.
Hello,
I'm experiencing the same problem. I have two Citizen machines (E16 and E20), both from around 1990. After loading parameters, the "preparation" module didn't work and gave a "model input error". Did you find a solution to the problem? If so, please help me.