Zapytanie o nakretki do ( młota pneumatycznego)

Dyskusje o układach pneumatycznych, podciśnieniowych i hydraulicznych wykorzystywanych w maszynach

Leszek_Z
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 7

Re: Zapytanie o nakretki do ( młota pneumatycznego)

Post napisał: Leszek_Z » 19 lip 2026, 14:37

A gówno Cię obchodzi gdzie ktoś coś znalazł. Kolega zadał proste pytanie. znasz odpowiedz to pomóż a jak nie to siedź cicho. Coś Mu insynuujesz? Dlaczego Tobie ma się tłumaczyć. Koledzy powyżej jakoś mogli pomóc bez zbędnych komentarzy. Co do ściskania w kroczu to mam kompletnie w du*** ile mam punkcików czy tam czegoś innego. Eot

Oko za oko,ząb za ząb,a du** za pieniądze..

Awatar użytkownika

Makler
Posty w temacie: 4

Post napisał: Makler » 19 lip 2026, 14:51

Leszek_Z pisze:
19 lip 2026, 14:37
A gówno Cię obchodzi gdzie ktoś coś znalazł. Kolega zadał proste pytanie. znasz odpowiedz to pomóż a jak nie to siedź cicho. Coś Mu insynuujesz? Dlaczego Tobie ma się tłumaczyć. Koledzy powyżej jakoś mogli pomóc bez zbędnych komentarzy. Co do ściskania w kroczu to mam kompletnie w du*** ile mam punkcików czy tam czegoś innego. Eot
Publiczne rozliczanie innego użytkownika z jego statystyk, punktów „pomógł” oraz ocenianie jego profilu w sposób prześmiewczy i lekceważący jest złamaniem regulaminu forum.
Tak mi się wydaje.
Twój wpis ( o moich punktach ,,pomógł") nie wnosi absolutnie nic do sedna dyskusji w danym wątku, służy jedynie wywołaniu kłótni (tzw. flame war).
Teksty typu „Ty co śledczy jesteś” oraz określanie czyjejś aktywności jako „same bzdety” to celowe prowokowanie toksycznej atmosfery.
Jeśli masz wątpliwości co do uczciwości zdobytych punktów przez jakiegokolwiek użytkownika, od tego jest przycisk „Zgłoś post”.

Leszek_Z

Post napisał: Leszek_Z » 19 lip 2026, 14:57

Miałem już nic nie odpowiadać. Publiczne rozliczanie innego użytkownika i insynuacje skąd ma daną rzecz jest zlamaniem regulaminu forum. A Twoje wypociny naprawdę dużo wnoszą w sedna dyskusji. Skończ już robić z siebie błazna. Żegnam.

kamiennik
Posty w temacie: 2

Post napisał: kamiennik » 19 lip 2026, 15:24

Makler pisze:Załóż z @ kamiennikiem

Od kamiennika to z daleka śmieszny misiu. Nie wpierd...j mojej osoby w swoje przepychanki!

Awatar użytkownika

WZÓR
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)

Post napisał: WZÓR » 19 lip 2026, 19:35

Panowie, stop.
To jest forum techniczne, a nie arena do osobistych potyczek i wzajemnego rozliczania się z zawartości piwnic czy punktów na koncie.
Do @Makler:
Twoje wątpliwości co do pochodzenia specjalistycznego sprzętu mogły być słuszne, ale forma ich wyrażenia była niedopuszczalna. Zarzucanie komuś kłamstwa wprost i pisanie o "szukaniu naiwnych" to agresywna retoryka, która od razu zatruła atmosferę w wątku. Masz wiedzę techniczną, więc trzymaj się faktów, a nie oceniania intencji autora. Kolejne takie napastliwe wejście w temat skończy się ostrzeżeniem.
Do @Leszek_Z:
Twoje zachowanie w tym wątku to podręcznikowy przykład złamania regulaminu forum.
@Makler w swoim ostatnim poście słusznie wypunktował Twoje błędy.
Odpowiedziałeś agresją na agresję, zastosowałeś ordynarne wycieczki osobiste (atakowanie liczby punktów "pomógł"), a w kolejnym poście użyłeś rynsztokowego słownictwa ("gówno Cię obchodzi", "mam w du***").
Na naszym forum nie tolerujemy wulgaryzmów ani prowokowania kłótni (flame war).
Otrzymujesz oficjalne ostrzeżenie za wulgaryzmy, obrażanie innego użytkownika oraz wywoływanie kłótni.
Dalsze dyskusje na ten temat spowodują blokadę kont.
P.s.
Macie problem , to na PW.
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki

Leszek_Z

Post napisał: Leszek_Z » 19 lip 2026, 19:57

Jeszcze słowo. Kolega zapytał, dostał hejt i jakieś insynuacje. Odpowiedziałem tak bo szlag człeka trafia jak zamiast merytoryki jest rynsztok. Sam napisałes że Makler użył agresywnej merytoryki, Kto więc zaczął robić syf? Mnie takie coś doprowadza do pasji. A kolega Makler dostał ostrzeżenie?
W takim razie proszę o blokadę i usunięcie mojego konta. Miło było.

Awatar użytkownika

WZÓR
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)

Post napisał: WZÓR » 19 lip 2026, 20:22

Leszek_Z pisze:
19 lip 2026, 19:57
Jeszcze słowo. Kolega zapytał, dostał hejt i jakieś insynuacje. Odpowiedziałem tak bo szlag człeka trafia jak zamiast merytoryki jest rynsztok. Sam napisałes że Makler użył agresywnej merytoryki, Kto więc zaczął robić syf? Mnie takie coś doprowadza do pasji.
W takim razie proszę o blokadę i usunięcie mojego konta. Miło było.
@Leszek_Z: Zasada na tym forum jest prosta: na zły ton innego użytkownika nie odpowiada się rynsztokowym słownictwem, tylko przyciskiem „Zgłoś post”.
Od reagowania i wyciągania konsekwencji wobec Maklera jest moderacja, a nie Ty. Złamałeś regulamin, dostałeś słuszną karę i zamiast przyjąć ją z klasą, brniesz w dyskusję i szantaż emocjonalny.
Nie rób tak więcej.

Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki

Leszek_Z

Post napisał: Leszek_Z » 19 lip 2026, 20:27

To nie szantaż to moja prośba. Proszę o usunięcie konta. To moj ostatni post.

Autor tematu
Orel1992
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 5

Post napisał: Orel1992 » 19 lip 2026, 23:13

Niestety chciałbym pisać bajki ale niestety nie jestem z tych ludzi. Zacząłem sprzątać piwnice dziewczyny która miała dziadka Elektrotechnika . Może miał jakieś dojścia zza życia. Nie wiem skąd nie wiem jak i nie wiem ile leżało to zakopane pod sterta całego syfu który posprzątałem ale to jest jedna z rzeczy tam leżała wpisałem w google i mi mniej więcej wyskoczyło co to może być bo od razu widziałem że to nie jest coś co można kupić w zwykłym sklepie. Jakbym miał napisać bajki to po co zapytałbym i szukałabym po różnych forach informacji ? Więc bardzo proszę hamować swoje jakieś osady o bajki. Innym dziękuję za informację

Dodane 15 minuty 19 sekundy:
I właśnie dlatego napisałem tutaj na forum bo wiem że tutaj właśnie mogą być znawcy od takich rzeczy . Inaczej bym nie pytał. Pozdrawiam

atom1477
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1

Post napisał: atom1477 » 20 lip 2026, 00:02

Próbowałem z AI, i niestety nie było w stanie powiedzieć co to jest.
Może daj linki do tych produktów za granicą co znalazłeś (jak nie możesz wstawić linków to je wstaw jako cytat albo kod).

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Pneumatyka, Podciśnienie, Hydraulika Siłowa”