impuls wie lepiejW kolejkach po benzynę w Rosji co chwilę dochodzi do konfliktów, a nawet do bójek — czasami z użyciem broni. Sytuacja wymyka się spod kontroli rosyjskich władz.
Dokąd zmierza świat
-
szopenn
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 36
Re: Dokąd zmierza świat
-
WZÓR
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 33
U nas paliwa nie brakuje.szopenn pisze: ↑09 lip 2026, 09:28impuls wie lepiejW kolejkach po benzynę w Rosji co chwilę dochodzi do konfliktów, a nawet do bójek — czasami z użyciem broni. Sytuacja wymyka się spod kontroli rosyjskich władz.![]()
![]()
w rosji brak paliwa, a następnym artykuł pod tytułem - jak rosjanie spędzają urlopy nad morzem w odessie - tylko skąd paliwo? dlaczego to się nie lepi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rano tankowałem na Shell-u.
7.50 zł. /1l Pb98
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
IMPULS3

- Posty w temacie: 95
szopenn pisze:impuls wie lepiej![]()
![]()
w rosji brak paliwa,
Wiec nie pozostaje nic innego jak se tam pojechać. Ja nie pojadę bo pchał pojazdu nie będę, ale Ty jak masz inne więści to se jedż i przywieź nam nagrania jak to jest obecnie tam wspaniale. Tylko jedz z pustym bakiem bo tam tańsze paliwo niz u nas wiec po co przeplacać.
-
szopenn

IMPULS3 pisze:Wiec nie pozostaje nic innego jak se tam pojechać. Ja nie pojadę bo pchał pojazdu nie będę, ale Ty jak masz inne więści to se jedż i przywieź nam nagrania jak to jest obecnie tam wspaniale. Tylko jedz z pustym bakiem bo tam tańsze paliwo niz u nas wiec po co przeplacać.
napisałeś to wszystko jak mogłeś tylko napisać... "w rosji nie ma paliwa i nie będzie"... oszczędzasz miejsce na forum niczym bot.
-
IMPULS3

szopenn pisze: jak mogłeś tylko napisać...
Ja wiem że chciałbyś mieć wpływ na to co piszę ale nie masz i miał nie będziesz. Jedz po to paliwo za granice bo masz blisko i pokażesz że wszyscy tu kłamią a tylko idol putin gada prawdę, choć on też coś stęka że z tym paliwem to jednak jest słabo.
-
WZÓR
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 33
-
szopenn

IMPULS3 pisze:Ja wiem że chciałbyś mieć wpływ na to co piszę ale nie masz i miał nie będziesz. Jedz po to paliwo za granice bo masz blisko i pokażesz że wszyscy tu kłamią a tylko idol putin gada prawdę, choć on też coś stęka że z tym paliwem to jednak jest słabo.
aha... czyli ja mam jechać sprawdzić, a tobie wystarczy co? intuicja? czy wróżby? Ja Ci od początku mówię - nie wiem... za to ty wiesz to pewnie byłeś.
-
IMPULS3

szopenn pisze:za to ty wiesz to pewnie byłeś.
W Ameryce też nie byłem,a coś o niej wiem. Po prostu reprezentujesz poziom rozmowy który nie jest dla mnie, wiec nawet szkoda mi prądu na takie głupoty.
-
szopenn

IMPULS3 pisze:W Ameryce też nie byłem,a coś o niej wiem. Po prostu reprezentujesz poziom rozmowy który nie jest dla mnie, wiec nawet szkoda mi prądu na takie głupoty.
a ja w rosji też byłem na YT, tak sam jak ty w USA... coś o niej jednak wiem. Reprezentujesz poziom....