Witam , wejście na teren fabryki obcym osobom jest surowo zabronione - więc nie ma takiej możliwości , natomiast wsparcie człowieka wiedzą - jak najbardziej mile widziane , ale jakoś nie ma odzewu na moje wielokrotne prośby o pomoc .
Myślę ,że są jeszcze starzy fachowcy , którzy ,jak to się mówi "zjedli zęby na takich maszynach" - tylko pytanie czy zechcą udzielić pomocy i przekażą swoją ogromną wiedzę następcom ,dlatego jeszcze raz proszę o wiadomości na temat uruchomienia , programowania i obsługi takiej maszyny.
maszyna weeke BP155 OPTIMAT
ustawienie puktów referencyjnych
-
Kenazerek44
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki

- Posty w temacie: 8
-
Makler
- Znawca tematu (min. 80)

- Posty w temacie: 2
Re: maszyna weeke BP155 OPTIMAT
Kenazerek44 pisze: ↑03 cze 2026, 09:09Witam , wejście na teren fabryki obcym osobom jest surowo zabronione -....
Rozumiem , że powyższe restrykcje dotyczą również autoryzowanego serwisu, personelu technicznego oraz zewnętrznej firmy szkoleniowej.
-
WZÓR
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Pamiętam lata 2009-2012
Też się wtedy tak udzielałem.
Ale jak coś poszło nie tak , to zbierałem z**by za wszystkich.
Mariusz.
Też się wtedy tak udzielałem.
Ale jak coś poszło nie tak , to zbierałem z**by za wszystkich.
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
Kenazerek44
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki

- Posty w temacie: 8
witam , bardzo mi przykro , że tak Pana Mariusza potraktowano , ale proszę się nie zniechęcać , ja podziękuję serdecznie za każdą sugestię , natomiast Koledze Makler - znawcy tematu odpowiem , że w tej chwili muszę radzić sobie sam , pozdrawiam wszystkich kolegów i proszę o techniczne , rzeczowe wsparcie