Witam,
Mam pytanie. Czy ktoś z Was miał/ma doświadczenia z programem do zarządzania produkcją ślusarni?
W naszej firmie, mamy między innymi dwie wypalarki i dwie krawędziarki. Do tego kilka tokarek i inny sprzęt typowo ślusarski (piły, spawarki, szlifierki, wiertarki). Większość (około 90%) produkcji, to produkcja mało seryjna - pod zamówienie - od kotew po maszty dla sieci telekomunikacyjnych. Ślusarnia zatrudnia kilkadziesiąt osób.
Szukamy programu, który pomógłby nam zarządzać tego typu zmienną produkcją. Chcielibyśmy, aby wspierał też wyceny ofert, badał wydajność pracy itp.
Macie jakieś doświadczenia z tego typu programami? Możecie powiedzieć, coś dobrego lub złego o konkretnych rozwiązaniach?
Program Pomocny dla Przygotowania Produkcji
-
- Moderator
-
ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Witam
Comarch - CDN XL
Comarch - CDN XL
... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje
---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281

Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Witam,
Ja znalałem coś takiego: www.pdcam.pl - to ich strona. Z opisu wygląda w miarę ok - chyba czegoś takiego poszukujesz ale to tylko opis.
Z tego co widzę to robią pokazy przez neta - fajnie to działa - bo miałem przez nich robiony taki pokaz ale innego softu na wypalarki.
Jak coś się dowiesz to napisz jak to działa.
Aspem
Ja znalałem coś takiego: www.pdcam.pl - to ich strona. Z opisu wygląda w miarę ok - chyba czegoś takiego poszukujesz ale to tylko opis.
Z tego co widzę to robią pokazy przez neta - fajnie to działa - bo miałem przez nich robiony taki pokaz ale innego softu na wypalarki.
Jak coś się dowiesz to napisz jak to działa.
Aspem