Ciekawa stylizacja...
Re: Ciekawa stylizacja...
jasiu... pisze:Podejrzewam wytwór sztucznej inteliencji
Co tu podejrzewać? Wystarczy przeczytać kto jest autorem, DesignAi
Kraj nasz jak i forum nasze, chorzy i upośledzeni ludzie przy władzy!.
-
RomanJ4
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 2
A ja nie pisałem, że to autentyk, tylko że ciekawa stylizacja... 
A to już prawda...
A to już prawda...
Camion futuriste. Camion moderne et innovateur dans le parking au centre d'exposition dans Kielce, pendant les plastiques justes 2016
pozdrawiam,
Roman
Roman
-
jasiu...
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 2
Powiem szczerze, denerwują mnie te "stylizacje". Gównojady wymyślają sobie, że będą żyć z tego, że ktoś będzie wchodził na ich strony na jutubie i oglądał oszustwa. W tym celu zamawiają w sztucznej inteligencji np. nowy model BMW 3, i oszukują, że taki ma wejść w bieżącym, albo w następnym roku.
I ktoś może wstrzymać się z zakupem, bo jeśli taki atrakcyjny pojawi się na jesień, to pewnie warto poczekać. A tym czasem zysk miał jedynie oszust z jutuba, któremu zapłacono za wejścia i związane z tym wyświetlone reklamy. Dlatego sam staram się z takich stron uciekać, absolutnie nie daję lajka, bo byłaby to promocja oszustwa.
A może ktoś wymyśli, jak to zrobił prowadzony przez sztuczną inteligencję blog o Tasmanii, gorące źródła, tym razem gdzieś pod Lublinem. Ludzie (jak ci oszukani z Tasmanii) będą przyjeżdżać, hotelarze będą się cieszyć. A to, że to będzie oszustwo...
No cóż, dla mnie to ma znaczenie.
I ktoś może wstrzymać się z zakupem, bo jeśli taki atrakcyjny pojawi się na jesień, to pewnie warto poczekać. A tym czasem zysk miał jedynie oszust z jutuba, któremu zapłacono za wejścia i związane z tym wyświetlone reklamy. Dlatego sam staram się z takich stron uciekać, absolutnie nie daję lajka, bo byłaby to promocja oszustwa.
A może ktoś wymyśli, jak to zrobił prowadzony przez sztuczną inteligencję blog o Tasmanii, gorące źródła, tym razem gdzieś pod Lublinem. Ludzie (jak ci oszukani z Tasmanii) będą przyjeżdżać, hotelarze będą się cieszyć. A to, że to będzie oszustwo...
No cóż, dla mnie to ma znaczenie.