VYTEK L-STAR LS3648 - uruchomienie
-
pjkos
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki

- Posty w temacie: 3
VYTEK L-STAR LS3648 - uruchomienie
Witam. Szukam osoby, która miała styczność, wie jak uruchomić, obsługiwać laser co2 VYTEK L-STAR LS3648. Kupiłem parę lat temu wyposażenie firmy kamieniarskiej. Z większością maszyn wiedziałem co zrobić, ale o laserze co2 nie miałem pojęcia dlatego wylądował na magazynie i tak siedzi do dzisiaj. Wiem, że laser ma 100W mocy i był sporadycznie używany. Każdego kto coś wie na temat tej maszyny proszę kontakt.
-
tuxcnc
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 2
Re: VYTEK L-STAR LS3648 - uruchomienie
Google Cię zbanował?
https://www.vytek.com/faq-software#top
https://www.vytek.com/faq-software#top
-
pjkos
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki

- Posty w temacie: 3
Szanowny Panie
Znajomość liter nie idzie w parze z umiejętnością czytania. Ja szukam człowieka, a nie faq-ów w intrenecie. Potrzebuje sprzęt uruchomić i jak będzie sprawny to sprzedać. Powinien być sprawny, bo w momencie kupowania go był, ale upływ czasu robi swoje (4 lata stoi). Po odzewie widzę, że raczej trzeba będzie wywieźć na złom - coś może z tego być bo waży to około 700kg.
Znajomość liter nie idzie w parze z umiejętnością czytania. Ja szukam człowieka, a nie faq-ów w intrenecie. Potrzebuje sprzęt uruchomić i jak będzie sprawny to sprzedać. Powinien być sprawny, bo w momencie kupowania go był, ale upływ czasu robi swoje (4 lata stoi). Po odzewie widzę, że raczej trzeba będzie wywieźć na złom - coś może z tego być bo waży to około 700kg.
-
tuxcnc
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 2
Sam dajesz na to dowód.
Z mojej wypowiedzi wynika, że do tego sprzętu jest dedykowane oprogramowanie.
Jeśli je masz, to włącz maszynę i zobacz czy zadziała.
Jeśli go nie masz, to niczego nie sprawdzisz.
Coś dotarło?