PcCamPlus v5

Rozpisanie etapów

Rozmowy dotyczące oprogramowania sterującego maszynami CNC i sterowników CNC obrabiarek numerycznych

drzasiek90
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Kontakt:

Re: PcCamPlus v5

Post napisał: drzasiek90 » 20 kwie 2025, 19:55

NowywCNC pisze:
20 kwie 2025, 18:41
Wystarczyło napisać, że to za dużo pracy i raczej nikt na to pytanie nie odpowie.
Noto ja ci to właśnie napisałem.
Tux zdaje się chciał napisać coś podobnego, ale w swoim chamskim i gburowatym stylu.

A wracając do sedna: skoro miałeś szkolenie i potrafisz obsługiwać z to z czym konkretnie jest problem?

jasiekk7
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1

Post napisał: jasiekk7 » 20 kwie 2025, 22:07

A potem będzie że forum umiera, brak nowych użytkowników itp. A przyczyna jest widoczna w tym wątku.

I dlatego elektroda zdechła - tylko stare capy nabijają posty: "żądasz", "podstawy podstaw", kpiny zamiast odpowiedzi... Nikt z was nie musi się odzywać jak nie chce pomóc. A nawet nie powinien.

Niestety nie znam PcCAM. Nie mogę pomóc a chętnie bym to uczynił.

Awatar użytkownika

tuxcnc
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 4

Post napisał: tuxcnc » 20 kwie 2025, 22:26

jasiekk7 pisze:
20 kwie 2025, 22:07
A potem będzie że forum umiera, brak nowych użytkowników itp. A przyczyna jest widoczna w tym wątku.

I dlatego elektroda zdechła - tylko stare capy nabijają posty: "żądasz", "podstawy podstaw", kpiny zamiast odpowiedzi... Nikt z was nie musi się odzywać jak nie chce pomóc. A nawet nie powinien.
Bzdury.
Ja na przykład założyłem dzisiaj nowy wątek i odświeżyłem stary, oba w dziale LinuxCNC.
Nikt mnie o to nie prosił.
Po prostu dużo dostałem za darmo, więc daję za darmo to, co być może komuś się przyda.
To na tym polega wartość forum, że można tu znaleźć rzeczy, których nie znajdziesz nigdzie indziej...
Natomiast "udzielanie pomocy" komuś, komu się nie chce przeczytać instrukcji lub zapytać autora, nie ma żadnego sensu, to jest syzyfowa praca, która nie wnosi do niczego nic nowego.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Ogólne Dyskusje na Temat Systemów Sterowania CNC”