Idą świeta
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
Idą świeta
Pół żartem pół serio
https://www.youtube.com/shorts/7Nfx3aSQDoU
https://www.youtube.com/shorts/7Nfx3aSQDoU
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Re: Idą świeta
Jakoś mnie nie dziwi, że takie gówno Cię podnieca...
-
Obstawiałem że pierwszy Jasiek się odezwie ciebie obstawiałem dopiero na 3 pozycji a tu "promocja biedronkowa" wystrzeliła jako pierwszatuxcnc pisze:akoś mnie nie dziwi
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
Coś pamiętam, że chleb był po 2 złote. O tą promocję chodzi?
Chciałem przyoszczędzić ostatnio na jedzeniu i kupiłem sobie kapustę, zwyczajną, najmniejszą bo w ogródku mi nie urosła (ślimaki zjadły), zapłaciłem 10zł. Trzeci dzień już chrupię liść za liściem. I medytuję o świętach. W sumie ta Kapusta jest jak ten kalendarz adwentowy z czekoladkami tylko pewnie szybciej się skończy i na koniec będzie lepszy bonus - spory głąb ze środka.
Chciałem przyoszczędzić ostatnio na jedzeniu i kupiłem sobie kapustę, zwyczajną, najmniejszą bo w ogródku mi nie urosła (ślimaki zjadły), zapłaciłem 10zł. Trzeci dzień już chrupię liść za liściem. I medytuję o świętach. W sumie ta Kapusta jest jak ten kalendarz adwentowy z czekoladkami tylko pewnie szybciej się skończy i na koniec będzie lepszy bonus - spory głąb ze środka.

zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
Mój Ojciec, który świat nie obchodzi, ponieważ święta nie obchodzą jego, powiada z przekąsem, że to „święta dużego marudzenia” 

-
Na jedzeniu zaoszczędziłeś tyle że na papierze toaletowym wyrównałeśpitsa pisze: Chciałem przyoszczędzić ostatnio na jedzeniu i kupiłem sobie kapustę

Dodane 5 minuty 14 sekundy:
czasem wpadam na taki pomysł żeby użyć socjotechniki i tak dla jaj (a ponoć kogut z kurą dla nich chodzi ) sprawdzić czy ranking krzykaczy na forum uległ zmianie no i stwierdzam z zaskoczeniem że się zmienia nieznacznie . Na co dzień plujący jadem na wszystkich wyskoczył jako pierwszy .WZÓR pisze:A kto miał być drugi ?

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Na taką okoliczność polecam ...wędzarnie

Tylko trzeba uważać, żeby za długo nie wisiała w chłodziarce

„Największym wrogiem wolności jest najedzony niewolnik.”
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
Zamiast narzekać, lepiej wyluzować i pośpiewać kolędy https://www.youtube.com/embed/NXDkviHMNUU