to nie słyszałeś że mając elektryka nie załapiesz się na ulgę Jarosława bo przekroczysz limit , który zresztą tarczy ciekawe na co i dla kogo dla emeryta który ma tv jedną żarówkę .A tak fajnie reklamowali płyty indukcyjne w kuchenkach .kozak12 pisze:Teraz też za 8zł 100km zrobisz . Tylko kup elektryka
Pogadajmy o cenach ogrzewania pellet/gaz.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 73
Re: Pogadajmy o cenach ogrzewania pellet/gaz.
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 15
Nie mam elektryka nie miałem i nie będę miał .tristar0 pisze: ↑13 sty 2023, 18:22to nie słyszałeś że mając elektryka nie załapiesz się na ulgę Jarosława bo przekroczysz limit , który zresztą tarczy ciekawe na co i dla kogo dla emeryta który ma tv jedną żarówkę .A tak fajnie reklamowali płyty indukcyjne w kuchenkach .kozak12 pisze:Teraz też za 8zł 100km zrobisz . Tylko kup elektryka
Mam za to narzędzia Milwaukee na baterie i zawsze jak jest potrzebne to akurat ta bateria w tym narzędziu pada . Narzędzi kilka to i baterii jest .
A co z elektrykiem przełożyć się da .
Niby energia tania ale w swojej chałupie a publicznych ładowarkach łoja ile się da. A jak będzie więcej klientów jeszcze bardziej będą łoic dokładnie tak samo jak z pelletem .
Najpierw wmówić że ekologia wygoda a później cena razy 4.
Dodane 5 minuty 21 sekundy:
Reklama dźwignią handlu.
X lat temu widziałem bezdotykowy aparat do podawania mydła czy dezynfekcji rąk w śmiesznej cenie normalnie w jakimś markecie. Jak korona nastała cena trochę podrosła
-
ja też jak co będę śmigał rowerem . A zbajerować się nie dam że prąd za darmo z gniazdka.kozak12 pisze:Nie mam elektryka nie miałem i nie będę miał
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
Ja też mam była super fajna do puki bateria nie padła .
Xaomi szła nawet ze mną po trawie zabawka niezła ale zabawka . kilka skoków ogniwo się oderwało i koniec jazdy .
-
kamar pisze:A ja mam hulajnogę i se chwalę
ja takie coś nie nastanie to jest fajnie]Ja też mam była super fajna do puki bateria nie padła
-
Ogniwa są we wszystkim . Tak że jest się czego bać .
Wózek widłowy mam na baterie i zima przy mrozie to słaby strasznie. Jak się po dworzu jeździ
Wózek widłowy mam na baterie i zima przy mrozie to słaby strasznie. Jak się po dworzu jeździ
-
- Posty w temacie: 323
- Kontakt:
Jako że w wolną sobotę też trzeba grać to i zarobić w jednego trzeba na niego ( o q - do rymu gadam

-
- Posty w temacie: 323
- Kontakt:
Konto również 
A jak się cały tydzień świętuje to w sobotę aż miło pokręcić maszynami.

A jak się cały tydzień świętuje to w sobotę aż miło pokręcić maszynami.