No właśnie o tym piszę.
Zamiast dać mi nowe kody licencji, moją korespondencję puszczają do spamu.
To co załączyłem powyżej, to odpowiedź na moje zgłoszenie z ich strony.
Wysyłałem to zgłoszenie wielokrotnie, dostałem kilkanaście takich odpowiedzi, i jedną taką jak na załączonym orazku.
Teraz zmienili stronę firmową i nie mogę się do nich zalogować.
AlibreCam cofnięcie licencji przez MecsoftCorporation
MecsoftCorporation cofa licencje
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Re: AlibreCam cofnięcie licencji przez MecsoftCorporation
Nie zrozumiałeś.
Serwery pocztowe mają filtry blokujące wiadomości uznane przez mniej lub bardziej udany algorytm za spam. Czasem jest to pożyteczne, czasem blokuje wiadomości ważne i oczekiwane przez odbiorcę. Nie jest to wina nadawcy.
W zależności od tego z usług jakiego dostawcy korzystasz, możesz choć nie musisz, mieć folder "spam" na swoim koncie pocztowym. Jeśli masz, to sprawdź co tam trafiło...
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 7
Re: AlibreCam cofnięcie licencji przez MecsoftCorporation
Nie !
Nie zrozumiałem!
Najpierw grzecznie poprosiłem po raz kolejny, tak jak to zdarzało się wcześniej o nowy kod.
Odpowiedzieli mi że:
- teraz już mój program jest stary, i nie umieją wygenerować kodu, ( nie ma zapisu w dokumencie zakupu że 10lat i szalaban)
- minęło 10 lat od czasu jak go kupiłem , i mam spadać. ( nie prawda, kiedy poprosiłem o nowy kod nie minęło 10 lat)
- zmieniłem system i nie należy mi się kontynuacja licencji. ( nie prawda, mam ten sam komputer, i ten sam Win, z tą samą licencją)
Tak więc , miałem kontakt z firmą Mecsoft, wcześniej to działało, nagle mnie zaczęli olewać!
Ja ten program kupiłem za żywą kasę, i uważam że jest mój i mam prawo go używać!
Najpierw moją korespondencję dają do spamu, potem wykluczają mnie z możliwości kontaktu przez "support licence"!
To się skończy militarnym konfliktem Polsko/USA, zamierzam z pomocą ambasady USA w Polsce zablokować działanie MecsoftCorporation na terenie Polski, a także Europy!
Nie zrozumiałem!
Najpierw grzecznie poprosiłem po raz kolejny, tak jak to zdarzało się wcześniej o nowy kod.
Odpowiedzieli mi że:
- teraz już mój program jest stary, i nie umieją wygenerować kodu, ( nie ma zapisu w dokumencie zakupu że 10lat i szalaban)
- minęło 10 lat od czasu jak go kupiłem , i mam spadać. ( nie prawda, kiedy poprosiłem o nowy kod nie minęło 10 lat)
- zmieniłem system i nie należy mi się kontynuacja licencji. ( nie prawda, mam ten sam komputer, i ten sam Win, z tą samą licencją)
Tak więc , miałem kontakt z firmą Mecsoft, wcześniej to działało, nagle mnie zaczęli olewać!
Ja ten program kupiłem za żywą kasę, i uważam że jest mój i mam prawo go używać!
Najpierw moją korespondencję dają do spamu, potem wykluczają mnie z możliwości kontaktu przez "support licence"!
To się skończy militarnym konfliktem Polsko/USA, zamierzam z pomocą ambasady USA w Polsce zablokować działanie MecsoftCorporation na terenie Polski, a także Europy!