Witam wszystkich bardzo serdecznie. Nazywam się Wojtek. Obróbka metalu "można powiedzieć " że stała się moim hobby. Na maszynach CNC pracuję już jakiś czas. Nigdy wcześniej nie miałem z tyczności z CNC, jestem samoukiem. Ogólnie zacząłem prowadzić kanał na yt z prostymi filmikami które ukazują moją pracę jako samouka . Pracuję głownie na maszynach Doosan oraz nef 400 . Frezarki i tokarki oprogramowaniem od siemensa . Chciałbym się wiele jeszcze nauczyć w tym kierunku , może ktoś bardziej doświadczony znajdzie jakieś błedy w moich filmach i podpowie co źle robię Pozdrawiam.
U mnie również brak czasu niestety Ciągle tylko dom, praca dom praca, dzieci i tak w kółko. Czasem brak mi właśnie czasu na te moje pasje. Jest jeszcze jedno co bardzo lubię to decoupage, a dokładniej malowanie mebli na ten styl.
U mnie również brak czasu niestety Ciągle tylko dom, praca dom praca, dzieci i tak w kółko. Czasem brak mi właśnie czasu na te moje pasje. Jest jeszcze jedno co bardzo lubię to decoupage, a dokładniej malowanie mebli na ten styl.
Niestety to chyba stało się powszechne w dzisiejszych czasach. Wielu z nas zapomina nawet o jakościowym odpoczynku i żyje cały czas w biegu. Podczas gdy hobby nadaje życiu barw i jest niezwykle potrzebne do rozwoju i równowagi psychicznej.
Moje hobby to wędkarstwo, po tygodniu ciągania metalu i spawaniu weekend jest na moje przyjemności. Na szczęście moje chłopaki też lubią wędkować, przynajmniej żona nie marudzi, że się dziećmi nie zajmuje