Plany regulacji cen żywności w Polsce
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
Re: Plany regulacji cen żywności w Polsce
Strike, tux i orion powinni założyć chyba razem partię
Ja już w swoim zakresie im taką partię założyłem:
Polecam każdemu, dla zdrowia dyskusji.

Polecam każdemu, dla zdrowia dyskusji.
-
- Posty w temacie: 11
oj panie kolego nie pochwale. w taki sposób my do tej państwowości nigdy nie dojdziemy hehe przypomina mi sie teraz ostatnia scena king sajz
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 34
nie pianisto, to tylko znaczy że nauczono cię czytać i pisać.
i chyba na tym poprzestano.

Nie negocjuje na rozsądnych warunkach z ludźmi, którzy zamierzają mnie pozbawić prawa do rozsądku.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
Szufladkować można wszystkich i za wszystko ...... , jak się czuje taką potrzebę.
Niekiedy nie warto ...... , starczy tylko spuścić z kotła parę.
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
WZÓR pisze:Szufladkować można wszystkich i za wszystko
W tematach technicznych posty tuxa sobie odkrywam, bo tam jest trochę więcej merytoryki na szczęście

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
https://for.org.pl/pl/a/6016,wybiorczo- ... arke-ii-rpoprawcafotografii pisze: ↑01 lut 2022, 08:08Polacy dorośli do państwowości czemu dali dowód w okresie międzywojennym.
Mieliśmy ledwie 20 lat czasu a kraj rozwijał się świetnie.
Problem w tym, że od II wojny jesteśmy pod okupacją żydokomuny.
q
No tak średnio
-
- Posty w temacie: 20
Zjawisko doskonale znane z Facebooka.
Tam też nawiedzeni posiadacze prawdy jedynie słusznej hurtem blokują wszystkich którzy ośmielą się mieć inne poglądy...
Oczywiście racji od tego nie maja, za to dużo lepsze samopoczucie....
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
To w polityce działa w dwie strony.

Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
Widziałem tylko kawałek zacytowany przez kol. Wzór, więc odniosę się do tego:
tuxa dodałem do ignorowanych kilka lat temu bo już dość miałem czytania buractwa wychodzącego przy każdym poście, a wtedy nie było jeszcze tematów politycznych. Także zbieżność poglądów przypadkowa i wyszły dopiero niedawno. Uznałem, że nie będę sprawdzał jak odignorować, tylko w tematach technicznych czasem sobie odkryję, a w tematach w dziale na luzie zwykle tego nie robię.
oriona dodałem jakiś czas temu, również ze względu na buractwo i chamstwo w postach. Zbieżność poglądów przypadkowa. Nawet w tematach technicznych pojawiał się tylko, żeby robić czysto polityczne zaczepki i obrażać innych, więc nie mam zielonego pojęcia co wypisuje od paru miesięcy (oprócz tego, co widzę w cytatach) i żyje mi się z tym lepiej.
Strike'a dodałem do ignorowanych bo wykoleja tematy nawet tutaj co chwila i zwyczajnie w ramach oszczędności czasu jego posty łatwiej jest pomijać w ten sposób.
No i sam się z tematów politycznych dawno wypisałem, dlatego mnie nawet nie trzeba blokować
chociaż oczywiście kto chce to bardzo proszę.
A teraz zapraszam do powrotu do dyskusji i cenach żywności.
tuxa dodałem do ignorowanych kilka lat temu bo już dość miałem czytania buractwa wychodzącego przy każdym poście, a wtedy nie było jeszcze tematów politycznych. Także zbieżność poglądów przypadkowa i wyszły dopiero niedawno. Uznałem, że nie będę sprawdzał jak odignorować, tylko w tematach technicznych czasem sobie odkryję, a w tematach w dziale na luzie zwykle tego nie robię.
oriona dodałem jakiś czas temu, również ze względu na buractwo i chamstwo w postach. Zbieżność poglądów przypadkowa. Nawet w tematach technicznych pojawiał się tylko, żeby robić czysto polityczne zaczepki i obrażać innych, więc nie mam zielonego pojęcia co wypisuje od paru miesięcy (oprócz tego, co widzę w cytatach) i żyje mi się z tym lepiej.
Strike'a dodałem do ignorowanych bo wykoleja tematy nawet tutaj co chwila i zwyczajnie w ramach oszczędności czasu jego posty łatwiej jest pomijać w ten sposób.
No i sam się z tematów politycznych dawno wypisałem, dlatego mnie nawet nie trzeba blokować

A teraz zapraszam do powrotu do dyskusji i cenach żywności.