Plany regulacji cen żywności w Polsce
Re: Plany regulacji cen żywności w Polsce
Jak ktoś rzuca chlebem, w kogokolwiek, to jest zje..m.Przynajmniej wg mnie.
,, Iditi na ch. j" maciąg.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 11
orion32 pisze:Jak ktoś rzuca chlebem, w kogokolwiek, to jest zje..m.Przynajmniej wg mnie.
w ciebie to by obornikiem było szkoda rzucić, walizka spakowana na ciechocinek?
Ostatnio zmieniony 31 sty 2022, 19:54 przez szopenn, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie pogrążaj się strike, i nie równaj do idiotów. Pewnie w życiu głodny nie byłeś? Ja też nie, ale słyszałem opowieści ludzi, którzy głodowali. Mojej babki, o głodzie w czasie I Wojny Światowej. Więźnia Oświęcimia,oraz Sybiraczki. Te osobiście. Tobie polecam film,, Inny Świat"wspomnienia Danuty Szaflarskiej.
-
- Posty w temacie: 3
Wyobraź sobie, że w Niemczech też są piekarnie. Jedyny problem, to nie mogą stosować połowy tych polepszaczy i barwników, które są dopuszczone w Polsce. Chleb jest drogi w nich, ale smakuje jak ten, co był pieczony 50 lat temu. A tu film pokazujący, że w Niemczech masz 3 tysiące rodzajów chleba. Czasem kupuję chleb z pieca opalanego drewnem, czasem, bo pieczemy swój.
Oczywiście rzeźniki prywatne też są i ja zawsze tam kupuję wędlinę. Trochę drożej, ale też nie mogą niektórych substancji, stosowanych w Polsce, stosować, więc szynka smakuje jak szynka, a boczek, jak boczek.
Kiełbasy tylko są inne w Niemczech, chociaż Krakauer da się zjeść. Z drugiej strony w polskim sklepie jest wystarczający wybór z Aleksandrii i Madeja-Wróbla. Mogę takie kupować.
Dawaj, dawaj. Pokaż,, wyżyny swego intelektu".
-
- Posty w temacie: 11
orion to nie jest forumowe przedszkole, w każdym temacie chodzisz i prowokujesz, odcinam się od tego. Powinieneś dawno dostać czasowego bana. Niestety nie zmażesz tego, że głosowałeś na tęgie głowy z pisu, ale może o zależnościach emocjonalnych to w przedszkolu tam gdzie jest na to miejsce.
Dodane 2 minuty 38 sekundy:
jasiu ty się nie znasz, idziesz do takiej piekarni i wszystko wiesz co masz kupować, to jest miejscowy mały biznes, tu ci g.. nie wcisną, choć i gówno też robią bo muszą, no ja nie wiem taki jesteś ogarnięty a czasami tak gadasz jakbyś się nie potrafił ogarnąć. Ja mogę iść do piekarni i tam dogadać chleb pod siebie.. jaki masz problem. Spróbuj w wielkiej piekarni w bocholcie coś się dogadać, smacznego.
Dodane 2 minuty 38 sekundy:
jasiu... pisze:polepszaczy i barwników, które są dopuszczone w Polsce.
jasiu ty się nie znasz, idziesz do takiej piekarni i wszystko wiesz co masz kupować, to jest miejscowy mały biznes, tu ci g.. nie wcisną, choć i gówno też robią bo muszą, no ja nie wiem taki jesteś ogarnięty a czasami tak gadasz jakbyś się nie potrafił ogarnąć. Ja mogę iść do piekarni i tam dogadać chleb pod siebie.. jaki masz problem. Spróbuj w wielkiej piekarni w bocholcie coś się dogadać, smacznego.
Widzisz prostacze, jest demokracja. Ona to daje mi prawo głosować, na kogo uważam i ch. j ci do tego,choćbyś głosował na tego samego, albo jego przeciwnika. Mogę też nie głosować, bo to też moje prawo i również ch. j ci do tego. Takie są reguły. Przyswój je.
Popisuj się dalej, bo chciałem poznać bezmiar ludzkiej głupoty. Jesteś dobrym materiałem badawczym.
Popisuj się dalej, bo chciałem poznać bezmiar ludzkiej głupoty. Jesteś dobrym materiałem badawczym.
-
- Posty w temacie: 34
Ale ja to dobrze wiem. Dlatego pół forum śmieje się że mam ryż pod łóżkiem. Tylko ciekawe czy im teraz do śmiechu jak amerykańskie samoloty z amunicją lądują na Ukrainie. A wojska rosyjskie zajmują pozycje na granicy białorusko-ukraińskiejorion32 pisze: ↑31 sty 2022, 19:54Nie pogrążaj się strike, i nie równaj do idiotów. Pewnie w życiu głodny nie byłeś? Ja też nie, ale słyszałem opowieści ludzi, którzy głodowali. Mojej babki, o głodzie w czasie I Wojny Światowej. Więźnia Oświęcimia,oraz Sybiraczki. Te osobiście. Tobie polecam film,, Inny Świat"wspomnienia Danuty Szaflarskiej.