A Kamara w puszkę ,pomalować na czerwono i pyk na Marsakamar pisze:Pisarze do piór a Żydzi na Madagaskar

Dodane 2 minuty 7 sekundy:
Żeby życie było takie proste
A Kamara w puszkę ,pomalować na czerwono i pyk na Marsakamar pisze:Pisarze do piór a Żydzi na Madagaskar
Do US się nie występuje interpretację, bo US nie ma takich uprawnień. A to czego się dowiesz w US od pani Zosi nieformalnie (bo inaczej się nie da), można sobie w buty wsadzić.
Zgadza się, a takich pułapek jest masa. Była chyba tu mowa wcześniej o kasach fiskalnych. Mam z tym pośrednio do czynienia i przy jej zakupie serwis podkreślał dwie rzeczy, o których bezwzględnie mam nie zapomnieć: na kasie napisać jej numer oraz trzymać książkę serwisową w miejscu używania kasy, bo za jej "niemanie" podczas kontroli sypią się kary.tristar0 pisze: ↑27 maja 2021, 16:49ty się dziwisz w normalnym kraju jeśli się z czymkolwiek pomylisz w rozliczeniu z US urząd cię wzywa do dokonania korekty bo coś jest nie tak a u nas urząd czeka niecałe 5 latek i nakłada kary z odsetkami bo wg ich interpretacji jesteś złodziej i chciałeś okraść państwo ale oni działają sprawnie i w porę wykryli twoje nikczemne machlojki .tedcnc pisze: Ten system jeńców nie bierze bo jednak w dużym stopniu widzę, że to nie pasja do księgowości tylko lęk przed konsekwencjami opresyjnego państwa
Nie wiem. To zależy kim są z zawodu lub jaki zawód wykonują.
Faktycznie, choć wydaje mi się że kiedyś się występowało do US, teraz do KIS.
Oho, coś nowego, wzorowanie DG na przykładzie gosposi to nawet lepsze jak jasiowy Kingsajz
Nie. Na wszystko.kamar pisze: ↑28 maja 2021, 04:52Oho, coś nowego, wzorowanie DG na przykładzie gosposi to nawet lepsze jak jasiowy Kingsajz
Porównanie jej z nomenklaturowym dyrektorem zdradza, że nie masz pojęcia ani o jednym ani o drugim
Zawodem "właściciela firmy" jest właśnie omijanie pułapek systemu w sposób mu dostępny a nie ich demonizowanie. (...)
kamar pisze:jest właśnie omijanie pułapek systemu w sposób mu dostępny a nie ich demonizowanie.
kamar pisze:Murarz domy buduje, krawiec szyje ubrania ..
A mów i popłakuj w każdym temacie jak Ci to pomaga
kamar pisze:A mów i popłakuj w każdym temacie jak Ci to pomagaDostałem dziś arkusik zwykłej blachy =20
po 8.4 i co ?