jaką wypalarkę kupić????
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 6
To zależy co rozumiesz przez profesjonalne cięcie ?
Czy 20 mm jest cięte często czy sporadycznie ?
Np agregat PROF 162 firmy cebora świetnie nadaje się do grubości 15mm (z przebijaniem) powyżej poleca się cięcie od krawędzi. Jeżeli myślisz o szybkim cięciu to można zainwestować w agregaty z wyższej półki.
Dobra maszyna na serwonapędach, z czujnikiem odległości i oprogramowaniem to wydatek powyżej 110 tys złotych.
Czy 20 mm jest cięte często czy sporadycznie ?
Np agregat PROF 162 firmy cebora świetnie nadaje się do grubości 15mm (z przebijaniem) powyżej poleca się cięcie od krawędzi. Jeżeli myślisz o szybkim cięciu to można zainwestować w agregaty z wyższej półki.
Dobra maszyna na serwonapędach, z czujnikiem odległości i oprogramowaniem to wydatek powyżej 110 tys złotych.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 6
A dlaczego odradzasz Eckerta? Nie żebym bronił firmy, bo mam znajomego, który pracował wcześniej na masyznie Esaba a teraz pracuje na Eckercie i mówi, że to jednak nie ta klasa.chrisz1796 pisze:Adamzaj a jaką maszynę już masz? tak z ciekawości pytam?
swoją drogą cnccad ma rację niestety, du.y każda firma może dać
pytanie jest jedno: jak sobie i jak szybko radzi sobie dany producent z rozwiązaniem problemu
Z duuuuuuuuuuuuuuuuuu co ja pisze z ogroooooooooomnego doświadzczenia - odradzam Eckerta - chyba że nie myślisz o profesjonalnym cięciu
pozdro 4 all
Ja pracuję na Szafirze którego mamy od Eckerta no i jedziemy masówkę- setki tych samych detali cały czas. Zasadzniczo mówili, że SZAFIR to maszyna przemysłowa ale nie wiem czy to znaczy, żę inne nie sa przemysłowe

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 7