Potrzebna dokumentacja Nums 322T
Do maszyny TZC 32N1
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 4
Re: Potrzebna dokumentacja Nums 322T
Rzecz w tym, że NUMS był dokumentowany na wielkich płachtach światłokopii, składanych w harmonijkę i jeszcze na pół, niektóre były miejscami rozmazane. Teraz po 30-stu latach wcale lepsze nie są. Używane dokumentacje są naddarte i zatłuszczone, etc. Czy jest jeszcze w Rynku we Wrocławiu taka firma, co miała maszynę jak "magiel", że kopiowała formaty jak 6 x A3 i większe? Pewnie nie, bo kto dzisiaj kreśli rysunki na desce kreślarskiej?
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
Dokumentacje bedziesz miał.
Napisz co Cie interesuje to Ci zrobie foty.
Ewentualnie przyślesz kuriera to Ci pożyczę.
Co do modernizacji to się zobaczy...
Wszystko zależy od tego w jakim stanie beda prowadnice i łoże. Bo zdarzało mi się kupować maszyny które pracowały itp ale po zdjeciu osłon okazało się większość wyrobione...
Na razie chce zdemontować cała elektronike wraz z tymi mocarnymi serwami.
Ktoś się orientuje kto byłby chętny do kupna czegoś takiego?
Cena raczej symboliczna aniżeli grube tysiące...
Napisz co Cie interesuje to Ci zrobie foty.
Ewentualnie przyślesz kuriera to Ci pożyczę.
Co do modernizacji to się zobaczy...
Wszystko zależy od tego w jakim stanie beda prowadnice i łoże. Bo zdarzało mi się kupować maszyny które pracowały itp ale po zdjeciu osłon okazało się większość wyrobione...
Na razie chce zdemontować cała elektronike wraz z tymi mocarnymi serwami.
Ktoś się orientuje kto byłby chętny do kupna czegoś takiego?
Cena raczej symboliczna aniżeli grube tysiące...
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
Słyszałem o takich dokumentacjach typu światłokopia. To chyba nie było takie proste a w dzisiejszych czasach młodsze osoby nie znają tego.
W Wrocławiu korzystam z grunwald24.pl kopiują składają drukują tną i inne bulbulatory.
Dziękuję za zainteresowanie i chęć pomocy.
Masz gdzieś paczkomat InPost?
Interesuje mnie wszystko z dokumentacji
Jeśli nie masz nic przeciwko zrobię kopię i mogę udostępnić w tym temacie dla potomnych PDF.
Pierwszy raz mam styczność z takim sterowaniem jak coś kiedyś to stała wybebeszona.
W Wrocławiu korzystam z grunwald24.pl kopiują składają drukują tną i inne bulbulatory.
Dziękuję za zainteresowanie i chęć pomocy.
Masz gdzieś paczkomat InPost?
Interesuje mnie wszystko z dokumentacji

Jeśli nie masz nic przeciwko zrobię kopię i mogę udostępnić w tym temacie dla potomnych PDF.
Pierwszy raz mam styczność z takim sterowaniem jak coś kiedyś to stała wybebeszona.
- Załączniki
-
- wstęp (str 1-7).pdf
- (9.21 MiB) Pobrany 183 razy
[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Witam.
Mam do sprzedania kilka szaf sterowniczych NUMS 320T, 322T oraz General. Może ktoś jest zainteresowany?
Pytania na [email protected]
Mam do sprzedania kilka szaf sterowniczych NUMS 320T, 322T oraz General. Może ktoś jest zainteresowany?
Pytania na [email protected]