A może tylko zwrócenie uwagi, że skoro są osoby, które podają fałszywe informacje, to każda informacja, jaka do ciebie trafia, powinna w jakiś sposób podlegać weryfikacji?
Manipulatorów zawsze było wielu.
A może tylko zwrócenie uwagi, że skoro są osoby, które podają fałszywe informacje, to każda informacja, jaka do ciebie trafia, powinna w jakiś sposób podlegać weryfikacji?
Problem? Nie... Niech sobie gość wierzy w co mu się podoba... Ale robiąc sobie taką naklejkę równie dobrze mógł napisać - patrzcie wszyscy i się ze mnie śmiejcieNFZ pisze:Petroholic, ale w czym widzisz problem?
No czasem powody są różne.Petroholic pisze: ↑17 lut 2021, 20:24Ale robiąc sobie taką naklejkę równie dobrze mógł napisać - patrzcie wszyscy i się ze mnie śmiejcie![]()
jasiu... pisze:Manipulatorów zawsze było wielu.
jasiu... pisze:Tak, to było zrobione w ściśle określonym celu, który został osiągnięty
kamar pisze:I jak mają nauczyć moje wnuki ile ma zakrzywienia wycinek przy cięciwie dl. 300 km na kółku o obwodzie 40 000 km.
bartuss1 pisze:wychowawczyni to dawała w pysk z liscia lewym sierpowym, kto sie nie zdążył uchylić to miał pecha. Dziś nie do pomyslenia.
A mimo tego była najbardziej lubianą nauczycielką, taka herszt baba.
upanie pisze:imo, że moje dzieci nie są wychowywane bezstresowo, mają się słuchać i opier... czasami im służy to nie pozwolę ich bić.