Okazje na Allegro
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 43
- Kontakt:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 13
Re: Okazje na Allegro
U mnie w Łodzi tych przecinarek stało z 10 w lidlu ale nawet nie spojrzałem ile kosztowały przed promocją. Aż z ciekawości jutro sprawdzę czy są bo akurat mam kurs obok 

Profesjonalnie zajmuję się amatorstwem...
-
- Posty w temacie: 7
Po świętach były wyprzedaże noworoczne i przecinarka była w promocji, z pięćset-ileś na 469 czy 479zł - ale przez wiele dni stały, tłum się na nie nie rzucił. choć ostatnio nie widziałem ich w sklepie, schowali do magazynu czy wyprzedali? Teraz będą po 399 ale pewnie dostępne tyle ile im zostało z poprzednich wyprzedaży. Czytałem też, że ktoś kupił za 200zł nową ze sklepu choć taki pewnie już musi mieć dużo szczęścia.
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 5
Interesowałem się tą konstrukcja ale wydaje mi się że jest tam już strasznie ciasno żeby założyć jakieś śruby niewspominajac o koniku. Właściciel sam wspominał że poległ na tym.
-
- Posty w temacie: 8
Do tego wrzeciono z pomalowanymi kalamitkami https://www.olx.pl/oferta/wrzeciono-tok ... IrzDg.html ....
A tak na serio to na wózki jakieś płaskowniki i miejsce na śruby i silniki się znajdzie. Dla mnie za krótki posów poprzeczny.
Ale w tej cenie za te graty to atrakcyjna oferta wg. mnie
A tak na serio to na wózki jakieś płaskowniki i miejsce na śruby i silniki się znajdzie. Dla mnie za krótki posów poprzeczny.
Ale w tej cenie za te graty to atrakcyjna oferta wg. mnie
-
- Posty w temacie: 21
upanie pisze:A łonlajn nie obowiązuje promocja?
Nie. Nawet jak znajdziesz w sklepie online i zamówisz to po tygodniu stwierdzą że jednak tego nie mają i nie wyślą. Przerabiałem temat przy okazji promocji na lisi ogon na baterie za 130zł.
Regularna cena plazmy to niecałe 6500, na olxach używki chodzą po ok 500