Precyzyjny ploter do małych elementów
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 4
Precyzyjny ploter do małych elementów
Dzień dobry, czy jesteście w stanie mi doradzić jaki ploter wybrać do cięcia małych naklejek w folii samoprzylepnej. Chodzi o to żeby był bardzo precyzyjny.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
Re: Precyzyjny ploter do małych elementów
Napiszę ogólnie. Celuj w plotery z aktywną głowicą z mojej strony mogę polecić Summa serii T (ZUND to teraz chyba już tylko płaskie).
Plotery z nożem wleczonym na tak małych elementach nie sprawdzą Ci się będą wyrywały takie drobne elementy podczas cięcia ( wybranie napisu tej wielkości to gehenna

Plotery Summa mają w standardzie system OPOS bardzo dobrze wspomaga wycinanie po obrysie nadrukowanych naklejek
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 4
No właśnie ja mam z nożem wleczonym i pomimo zmienienia noża na 30 stopni to i tak małe elementy wychodzą tragicznie.
Ploter summa kosztuje około 8tys z tego co widzę. A może jesteś w stanie polecić jakąś godną zaufania stronę/firme, która oferuje plotery po leasingowe/używane?
Ploter summa kosztuje około 8tys z tego co widzę. A może jesteś w stanie polecić jakąś godną zaufania stronę/firme, która oferuje plotery po leasingowe/używane?
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
To się zmienia brałem swój z Agraf ale i Api ma je w swojej ofercie możesz spytać również w plus digital (strona dodruku24)Nuch pisze: ↑17 sie 2020, 12:08No właśnie ja mam z nożem wleczonym i pomimo zmienienia noża na 30 stopni to i tak małe elementy wychodzą tragicznie.