Nie chciało mi się przepisywać, a w takiej formie miałem, ale obiecuje poprawę...

Kontynuacja zlikwidowanego tematu
Nie chciało mi się przepisywać, a w takiej formie miałem, ale obiecuje poprawę...
Skoro nie wymyślono nic lepszego to czas przestać eksperymentować i pilnować aby nie sp..... tego co jest.
Jasiu, ja już dawno wyrosłem z czytania o wszelkich propozycjach w gazetach czy internecie. Jedyne co mnie dotyczy to ustawa po jej opublikowaniu w monitorze (choć ostatnio i tam głupoty drukują
kamar pisze:Skoro nie wymyślono nic lepszego to czas przestać eksperymentować i pilnować aby nie sp..... tego co jest.
Widzę , że mamy ,, Dom z papieru" wersję PLjasiu... pisze: ↑11 maja 2020, 19:28Kamar, a stówę na pracownika przygotowałeś? Bo te tysiącplus na urlop w Polsce, to ma być tak, że 10 procent daje pracodawca. Nie mówią jak z opodatkowaniem tego. Tu czytałem i na wszelki wypadek, żebyś w zachwyt nad tym rządem nie wpadł daję linka: https://polskatimes.pl/1000-plus-wicepr ... 1-14964070
- Tak jak w wielu zakładach pracy pracownicy dostają w okolicach świąt bony od swoich pracodawców, tak my w podobnej strukturze chcemy, żeby pracodawcy mogli taki bon zafundować swoim pracownikom.
sam sobie dalej poczytaj