Ponieważ nie wiesz że US w pewnych warunkach może ścigać nie 5 a 7 lat wstecz

Jakbyś pracował dla dużych firm to byś rozumiał że umów trzeba dotrzymywać. A jeden dobry kontrakt jest wart więcej niż 3 etaty.
Zauważ jak ostatnio zmieniły się zwolnienia od podatków.
I to nie jest tak że jak nie płacisz dochodowego to jesteś free tax. Idzesz do sklepu, bach VAT, bach podwyższenie za podatki przedsiębiorcy. W sumie jest to około 70%.
Nie każdy rozwija skrzydła poprzez zatrudnianie pracowników, niektórzy są bardziej rozgarnięci

I czytaj ze zrozumieniem. Ja piszę o ludziach którzy mają problem żeby wystartować. Nie każdy jak mój znajomy dostał od ojca pół bańki na start. Większość startuje z normalnego pułapu. I jeszcze jestem ciekawy ile Ty masz lat. Bo jak nie pamiętasz kryzysu z 2008 to nic nie wiesz. No ale głowa do góry, teraz będzie prawdopodobnie jeszcze większy to skonfrontujesz swoje widzimisię z brutalną rzeczywistością.
Tak przy okazji, dziś czytałem że sieci handlowe zrywają już umowy najmu w centrach handlowych. No to już mamy zerwanie potężnych transferów gotówkowych. Jeszcze 2 miesiące i ta fala dojdzie do innych branży.