Koronawirus
Kontynuacja zlikwidowanego tematu
-
- Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 2
Re: Koronawirus
Odnosząc się do"bardzo wartościowego tematu ". Nie wiem jak to się dzieje ale zauważyłem że w przednim kole od strony pasażera po kilku dniach spada ciśnienie o jakieś 0.2 bar.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 38
Pierwsze słyszę.
Elektroda zawsze była cieniem pl.misc.elektronika, która też w schyłkowym okresie traciła już wartościowych członków.
Dodane 1 minuta 27 sekundy:
Stare gumy, albo dziura, albo wentyl. Felga mało prawdopodobna.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 30
RX pisze:Tak podejrzewałem, że za tym stoi jakaś niewidzialna ręka .
Dawniej na innym oprogramowaniu było tak że w dziale na luzie jeśli się pisąło to licznik nie nabijał postów. Póżniej to się zmienilo i posty już były nabiajne. Więc być moze obecnie dział śmietnik jest podobnie zrobiony że jak się w nim pisze a póżniej kasuje to liczenie postów znika. Ale nie wiem.

emsc pisze: IMPULS3 pisze: ↑
25 kwie 2020 16:14
uważam ze po 2-3 tygodniach takiego pisania głupot taki temat powinien być usuwany z urzędu bo bardziej szkodzi niż pomaga.
Czyli już awansowałeś się na urzędnika?Anioł, wypisz wymaluj!
Kluczowa jest końcówka mojego zdania, czyli ze więcej szkodzi niż pomaga. A żebyś to zrozumiał to jeszcze raz specjalnie dla Ciebie wyjaśnię choć już o tym pisałem wcześniej. Chodzi o wzajemne dość niemiłe traktowanie się rozmówców którzy stoją po dwu stronach partyjnych miłości. Mnie to się nie podoba i jest to moje zdanie które mam prawo napisać. I nie mam nic przeciwko zakładaniu tematów o czymkolwiek-moze to być np. o grzybach, ale tematy polityczne zawsze niosą dużą energię negatywną. I jest to fakt którego tylko ślepiec nie zauważy bo takie tematy już tu były o czym z resztą powinieneś wiedzieć. A ze jest to jedyny nurt w którym masz cokolwiek do powiedzenia na tym forum to będziesz zawsze bronił tego bo tego po prostu tu pożądasz.
Mam nadzieje że przeczytasz to powoli i przynajmniej w większosci zrozumiesz poprawnie co napisałem.

.........................................................................................................
A co do porównywania tego forum do elektrody i wciskania bzdur że to forum idzie w kierunku kasowania postów za jakieś błedy językowe to proponowałbym nie przesadzać bo nikt tu nie czepia się tego ze ktoś coś napisał z małej literki czy nie postawił kropki. Bez przesady.
Natomiast nadrzędna funkcją moderatora jest pilnowanie porządku na forum i jeśli robi się gdzieś bałagan to lepiej jest wyrzucić taki watek z forum niż dopuścić do rozwoju jakiejś chorej wojenki i wzajemnej pogardy (to są fakty) niż bawienie się w sędziego i sądzenie poszczególnych osób czy są poprawni czy też nie. To dziecinada. Nie wszystko da się opisać regulaminem a nawet jakby ktoś chciał to zrobić to powstał by nowy kodeks karny na którego interpretację potrzeba by było kilku osób i może jeszcze sztab sędziowski do rozpatrywania trudniejszych zagadnień. Aż strach pomysleć.

-
- Posty w temacie: 10
No tak, "Frog" poszalał - dołożono wszystkim... Jakie to polskie...epiej jest wyrzucić taki watek z forum niż dopuścić do rozwoju jakiejś chorej wojenki i wzajemnej pogardy (to są fakty) niż bawienie się w sędziego i sądzenie poszczególnych osób czy są poprawni czy też nie. To dziecinada.
...............................
Ale pod warunkiem 1,5-metrowego odstępu między piłkarzami + maseczki i rękawiczki ochronne...Decyzja rządu o częściowym "odmrożeniu" polskiego sportu, która umożliwia wznowienie 29 maja rozgrywek piłkarskiej ekstraklasy.
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/koron ... ja/ymby2xd

A ludzi się karze...
pozdrawiam,
Roman
Roman
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 103
- Kontakt:
Kluczowe jest pytanie , co komu szkodzi i kto ma to oceniać. W/g Ciebie to samochody zabijają ludzi i trzeba ich zakazać.
Co do miłości poza wątkami "politycznymi" to proszę kilka cytatów tylko z ostatnich dni :
Ja nie ingeruję w te tematy z zasady bo mnie kiedyś przekonano , że delikwent się poprawi i czekam
idz bredzic ,sciemniac innym ,OK ,koles ...
powstrzymam sie od innych tekstow .
idz gdzie indizej sr** swoja pseudo wiedza ........to i tak delikatnie ..
sorki admini ,napisalbym jemu zupelnie inaczej.
I jesli konczy juz i spada to super ......
Sciemniacz -inaczej klamca .
Koles Klamie od poczatku do konca .......
Typ poprostu sprowadza to miejsce i forum do gowna .
A wy milczycie ,bo to niby Ja jestem nie w porzatku .
co do glupoty Niemieckiej ,nie podobal im sie Schetyna zamienili go na faszyte Budke ,notowania Po spadly ....
Tacy genialni sa Niemcy .
pilsudski był agentem Niemieckim ,mial zapewnić przedewszystkim bezpieczenstwo dla niemiec.

-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 18
emsc pisze:Stare gumy, albo dziura, albo wentyl. Felga mało prawdopodobna.
Mam podobny "zjawisko" utraty ciśnienia w oponie.
Pomimo wymiany opon na zimowe powietrze dalej mi powoli ubywa i muszę dopompować raz w tygodniu. Teraz przy wymianie opon poproszę o wymianę wentyli. Ale tak przy okazji - czy teraz nie lepiej przejść na opony całosezonowe?
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
- Posty w temacie: 35
Kamar - osobiste pytanie. Poprzedni wątek napisałeś 26 kwie 2020 05:30. Czy ty całe swoje życie oddałeś forum, że tak wcześnie? Szacun.
A poważnie, moim zdaniem nie powinno się na forum leczyć kompleksów i pokazywać swojej wyższości nad innymi poprzez mieszania innych z błotem. Każdy może się z moimi poglądami nie zgadzać, może wytknąć moją głupotę, ale nie powinien tego robić na zasadzie "jesteś głupi i już, bo ja tak uważam".
Szacunek, brak używania zwrotów wulgarnych, czy obrażających, czy to tak wielkie wymagania? A może po prostu nas inaczej wychowano?

A poważnie, moim zdaniem nie powinno się na forum leczyć kompleksów i pokazywać swojej wyższości nad innymi poprzez mieszania innych z błotem. Każdy może się z moimi poglądami nie zgadzać, może wytknąć moją głupotę, ale nie powinien tego robić na zasadzie "jesteś głupi i już, bo ja tak uważam".
Szacunek, brak używania zwrotów wulgarnych, czy obrażających, czy to tak wielkie wymagania? A może po prostu nas inaczej wychowano?