Próbowałem konwertować dxf na .mpr i .ply przez program ArtCam, w woodWop 5.0 cos widać ale w woodWop 4.5 widać tylko czerwony ciąg poliniowy

Ciekawe jest to czym piszesz, bo ..... przepracowałem na Homagu (w zasadzie na różnych Homagach) niemal 10 lat na którym był zainstalowany WoodWop 4.5 i wszystko było ustawione po polsku i ...... nigdy nie stwierdziłem jakichkolwiek problemów z tłumaczeniem, tzn. gdzieniegdzie nie było tłumaczenia w ogóle, a gdzie indziej znowu ... tak sobie przetłumaczone, ale NIGDY nie powodowało to problemów, czyli ... ZAWSZE można było robić co się chce i nic nie przeszkadzało.
program niewykonalny przez błąd w tłumaczeniu gdy w miejscu ,,Promien'' wpisywałem,,7'' bo taki chciałem uzyskać:NIGDY nie powodowało to problemów, czyli ... ZAWSZE można było robić co się chce i nic nie przeszkadzało.
Mam takMoże nie chodzi Ci o bpp.ini, a o ..... Homag_mm.ini ?
Ty tam masz coś nie tak z tym WoodWop-em.
Witamgostffe pisze: ↑31 paź 2017, 21:12Witam, przeleciałem kilka tematów związanych z konwertowaniem z plików .dxf na .mpr pobrałem zarówna triala woodwopa oraz woodWOP DXF-Import ze strony homaga. Następnie dla próby wyeksportowałem prostą ścieżkę z ilustratora jednak efekt tego jest poniżej widoczny na zdjęciach a mianowicie w woodwopie widzę pustkę a exporter krzyczy, że widzi błędy... Czy ktoś wie co jest tego powodem oraz jak temu zaradzić?
![]()