Fusion 360 licencja startup
jak długo w końcu trwa
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
Re: Fusion 360 licencja startup
Już wiem co jest grane... Mają ustawione filtry blokujące Orange DSL. Zmieniłem na internet mobilny z Orange i teraz mogę wypełnić formularz zamówienia. Dzięki za cynk. 

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 13
Na początku mi odrzucili, ale napisałem do nich korzystając z formularza odwołania i właśnie moja licencja została zatwierdzona jako startup na 12 miesięcy.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Dzięki. Szukam i szukam i... lipa. Nigdzie na swoim koncie tego znaleźć nie mogę. Nawet żadnej zakładki jakie mam zainstalowane programy a tym bardziej do kiedy mogę ich używać 

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 9
Klikasz ikonkę od konta (górny pasek strony), z menu wybierasz "Zarządzanie produktami i pobieranie". Jak się strona załaduje to po lewej stronie masz "Billing and orders" i w tym masz "Subscriptions". Klikasz i masz listę ich produktów, które są w twojej subskrypcji.
Po prawej stronie pozycji produktu (Fusion360) jest napisane kiedy się subskrypcja ma skończyć/odnowić.
Przynajmniej tak jest u mnie.
Po prawej stronie pozycji produktu (Fusion360) jest napisane kiedy się subskrypcja ma skończyć/odnowić.
Przynajmniej tak jest u mnie.
czilałt...
-

Nie mam.nic takiego

W zakładce wszystkie produkty wyświetlają się tylko te do kupienia i pobrania... może trzeba wejść na konto anglojęzyczne
-

Jedyne co znalazłem, to informację, że moja licencja jest edukacyjna

Mimo wszystko nie ma nigdzie daty wygaśnięcia... Czy ktoś orientuje się, czy jest ona bezterminowa? Właśnie mija rok i 1 miesiąc od kiedy jej używam...