Fusion 360 licencja startup
jak długo w końcu trwa
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 9
Re: Fusion 360 licencja startup
U mnie nie wyszło. Napisali że nie spełniam warunków i żebym zmienił na licencję do użytku prywatnego.
Na pytanie jakiego warunku nie spełniam nie odpowiedzieli.
Na pytanie jakiego warunku nie spełniam nie odpowiedzieli.
czilałt...
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 13
No zobaczymy, co mi powiedzą. Z tego, co widzę to póki nie minie rok od odnowienia tej starej wersji to można używać. Chyba, że jak sprawdzą i powiedzą nie, to już nie można 
Może mają problem ze sprawdzeniem obrotów. W przypadku spółek można sobie to sprawdzić bo roczne sprawozdania są publicznie dostępne. Ale przy DG to chyba nie ma jak.

Może mają problem ze sprawdzeniem obrotów. W przypadku spółek można sobie to sprawdzić bo roczne sprawozdania są publicznie dostępne. Ale przy DG to chyba nie ma jak.
-
Natknąłem się dzisiaj na promocję 37% ale jutro się kończy. Wychodzi 310$ rocznie tak długo jak się będzie odnawiać.
https://www.autodesk.com/products/fusio ... ted-offer/
https://www.autodesk.com/products/fusio ... ted-offer/
czilałt...
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
Zgadza się:
Ineligible order
We cannot complete your purchase at this time due to your location. Purchasing online is not enabled for some countries and the United States export regulations prohibit the export of products or technology to some countries. If your country is not under embargo restrictions, you may be able to purchase from a local Authorized Autodesk Reseller.
-
Tak, sprawdziłem dwukrotnie. Bez zalogowania i po zalogowaniu na konto. Orange DSL.
Co ciekawe w Fusion 360 mam aktywny popup Save up to 37 %... jednak to jest przekierowanie do linka, który wstawiłeś wyżej.
Ale mogę kupić za 2245,98

Co ciekawe w Fusion 360 mam aktywny popup Save up to 37 %... jednak to jest przekierowanie do linka, który wstawiłeś wyżej.
Ale mogę kupić za 2245,98

-
Ja się zalogowałem na stronie z tego linka. Wybrałem EU, Poland, podałem wsyzstkie dane łącznie z NIPem (może masz nieeuropejski NIP) i pykło od strzała.
Masz europejski NIP?
Masz europejski NIP?
czilałt...
-
Po kliknięciu na European Union nie mam możliwości wybrania Polski, od razu jest komunikat Ineligible order.
Tak. Uzupełniłem jeszcze swój profil na stronie Autodesku (brakowało adresu), ale nic to nie dało.Masz europejski NIP?
PS. Już wiem co jest grane... Mają ustawione filtry na Orange DSL. Zmieniłem na internet mobilny z Orange i teraz mogę wypełnić formularz zamówienia.

Ostatnio zmieniony 30 paź 2019, 13:07 przez minipc, łącznie zmieniany 1 raz.