jaką wypalarkę kupić????
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 32
- Kontakt:
messer ... czy to wysoka półka ??
W czechach meser dostał zwrot dwóch maszyn , w polsce jedna , niemcy cztery sztuki.
zinser ... nie mam zadania jeżeli chodzi o problemy z serwisem.
VANAD lub ECKERT ... to jakoś nie dla mnie maszyny.
Ale ... czasami jak ktoś ma problemy z obsługą to narzeka na maszynę. Przećwiczyłem ten temat już kilkanaście razy.
Co prawda jeszcze nie mialem przypadku by ktoś chciał mi zwrócić maszynę ale nawet najwięksi producenci mają problemy obecnie z utrzymaniej jakości swoich produktów ze względu na bardzo duże "ssanie" na rynku.
W czechach meser dostał zwrot dwóch maszyn , w polsce jedna , niemcy cztery sztuki.
zinser ... nie mam zadania jeżeli chodzi o problemy z serwisem.
VANAD lub ECKERT ... to jakoś nie dla mnie maszyny.
Ale ... czasami jak ktoś ma problemy z obsługą to narzeka na maszynę. Przećwiczyłem ten temat już kilkanaście razy.
Co prawda jeszcze nie mialem przypadku by ktoś chciał mi zwrócić maszynę ale nawet najwięksi producenci mają problemy obecnie z utrzymaniej jakości swoich produktów ze względu na bardzo duże "ssanie" na rynku.
Pozdrawiam robaczki kolorowe :)
-
- Posty w temacie: 32
- Kontakt:
To niech kolego do Ciebie przemówi.
Każdy ...ale to dosłownie każdy z dzisiejszych dostawców w europie ma problemy z dostawą maszyny.
I słowo albo się robi dobre maszyny albo nie jest bezsensu gdyż powinno się robić dobre ( jest jeszcze coś takiego jak bezpieczeństwo )
EKERT ... dał ostatnio ciała na całej linni , a tak się chwalił że oddaje maszyny po 100% kontroli. ESAB ... zapomniał zainstalować w maszyni jednego napędu ....i znam setki takich przypadków.
Więc ... każdy chce sprzedać jak najwięcej , ale niestety ... zawsze kosztem czegoś.
Każdy ...ale to dosłownie każdy z dzisiejszych dostawców w europie ma problemy z dostawą maszyny.
I słowo albo się robi dobre maszyny albo nie jest bezsensu gdyż powinno się robić dobre ( jest jeszcze coś takiego jak bezpieczeństwo )
EKERT ... dał ostatnio ciała na całej linni , a tak się chwalił że oddaje maszyny po 100% kontroli. ESAB ... zapomniał zainstalować w maszyni jednego napędu ....i znam setki takich przypadków.
Więc ... każdy chce sprzedać jak najwięcej , ale niestety ... zawsze kosztem czegoś.
Pozdrawiam robaczki kolorowe :)
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 7
Adamzaj a jaką maszynę już masz? tak z ciekawości pytam?
swoją drogą cnccad ma rację niestety, du.y każda firma może dać
pytanie jest jedno: jak sobie i jak szybko radzi sobie dany producent z rozwiązaniem problemu
Z duuuuuuuuuuuuuuuuuu co ja pisze z ogroooooooooomnego doświadzczenia - odradzam Eckerta - chyba że nie myślisz o profesjonalnym cięciu
pozdro 4 all
swoją drogą cnccad ma rację niestety, du.y każda firma może dać
pytanie jest jedno: jak sobie i jak szybko radzi sobie dany producent z rozwiązaniem problemu
Z duuuuuuuuuuuuuuuuuu co ja pisze z ogroooooooooomnego doświadzczenia - odradzam Eckerta - chyba że nie myślisz o profesjonalnym cięciu
pozdro 4 all
-
- Posty w temacie: 13
- Kontakt:
wczoraj byłem serwisowac plazme u mojego klienta (5 godzin w jedną strone), w sumie tylko robaczek sie zerwał na kole zebatym pasowym napedu, no ale ... w ramach gwarancji
[ Dodano: 2008-04-03, 20:29 ]
[ Dodano: 2008-04-03, 20:29 ]
byłem u kolegi adamzaj, widziałem, cóż, teraz mam pewnik zeby nie polecac tej firmy która maszyne dostarczyła, namawiam kolege zeby pokazał fotke elektroniki i kilku innych szczegołow i podal nazwe producentaadamzaj pisze:i o perypetiach również

https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign