Gdzie szukać kuli z kamienia?
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
Zamów u chińczyka, transport będziesz miał za darmo*. Na przykład od Fujian Huian Haobo Stone Company.InzSpawalnik pisze: kule kamienne dostac w polsce ? Bardziej na pomorzu by mnie interesowalo bo transport drogi.
Albo idź pogadaj z Syzyfem... z chęcią pozbędzie się długo toczonego już kamyczka i przytoczy ci za darmo.
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
No masz rację tu masz adres i telefon: Starościńska 1, 82-200 Malbork. Telefon: 55 647 08 00. To biało czarne logo jest baaardzo stare, nie wiem czy nie zdążyli do tej pory zmienić profilu działalnościInzSpawalnik pisze:Pitsa, nie wiesz moze gdzie mozna jakies kule kamienne dostac w polsce ? Bardziej na pomorzu by mnie interesowalo bo transport drogi. Slyszalem ze gdziesw okolicy Malborka dawno temu jakas niemiecka firma robilatakie kulki, nie pamietam nazwy... logo pamietam jak przez mgle takie bialo czarne ...

Zapomniałem dodać, że w pewnym okresie ich działalności część kul dostarczali im polscy podwykonawcy i to drogą lotniczą

-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Re: Gdzie szukać kuli z kamienia?
Ja również wracam do wątku z tym samym pytaniem. Jestem z Mszany Dolnej i potrzebuję kamiennych kul. Sztuk dwie. Czy ktoś kojarzy firmę, która wykonuje takie rzeczy?
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
Re: Gdzie szukać kuli z kamienia?
Link który podałem nadal jest aktywny i po kliknięciu na niego widać kulę. 

zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ