Kiedyś miałem szybowiec z skrzydłami styropianowymi. Po dziś dzień chodzi mi po głowie jak się wykonuje takie kształty w amatorskich warunkach

od majsterkowania do CNC
Kiedyś miałem szybowiec z skrzydłami styropianowymi. Po dziś dzień chodzi mi po głowie jak się wykonuje takie kształty w amatorskich warunkach
antybeton pisze:Za moich czasów starzy pracownicy też wygadywali na młodych. Nic nowego.
Areo84 pisze:na litość ...nie szpanujcie tak tą warszawką
Yarec pisze:w mieście z którego pochodzę - i czy jest powód do dumy z takiego miasta, kraju ??
Areo84 pisze:Czy zaś może obrazek powyżej bardziej opisuje jakąś dolegliwość na którą cierpisz?
Hmm... jesteś niestety jednym z nielicznych którzy się do tego przyznają, a jeszcze mniej licznych którzy to w ogóle zauważyli...
RomanJ4 pisze:antybeton pisze: ↑28 sie 2018 18:51
W szkole uczyłem się trygonometrii, wtedy było to mega nudne i prawie nic z tego nie zapamiętałem. Dopiero jak kupiłem sobie C64 i zapragnąłem narysować kółko okazało jak fajne jest funkcja sinus i cosinus. Jednak baaardzo mi brakuje znajomości matematyki.
Hmm... jesteś niestety jednym z nielicznych którzy się do tego przyznają, a jeszcze mniej licznych którzy to w ogóle zauważyli...
Mój szacunek.
- nie Ty jeden,adam Fx pisze:tez to zauważyłem
Co tam w szkołach, na studiach jest identycznie. Nic dziwnego że nawet inżynierowie nie potrafią potem zrobić nic samemu, tylko muszą mieć pokazane palcem... System edukacji w Polsce jest okropny, chociaż i tak bardzo dobry w porównaniu do reszty świata.