Poszukuje testerow
Poszukuje ludzi do testowania moich cykli na sterowniki HH 415 HH426 HH530 HH620
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 10
Re: Poszukuje testerow
Sam go napisalem. Mam jeszcze inne, ale nie mialem okazji je do konca przetestowac. Napewno jest kilka bledow, tylko trzeba je znalezc. Mam np. tez program do planowania plaszczyzn prostokatnych, taki jak HH zrobil w sterowniku 640, CYCL DEF 233,zadko uzywany.
-
program spr na kilku roznych narzedziach i poki co zrobil co mial zrobic. od nowego tygodnia bede miec wiecej czasu to blizej sie zapoznam z programem.
a jak masz inne to dawaj na forum lub priv czy meila.
a jak masz inne to dawaj na forum lub priv czy meila.
-
Dokladam jeszcze jeden cykl do testow. Tak do wyjasnienia to sa moje pomysly , nikt mi w tym nie pomagal. Ewentualne pytania prosze kierowac do mnie, na stronach HH odpowiedzi nie uzyskacie. >Mile widziane pomysly na inne cykle. Jesli macie jakies dajcie znac.
- Załączniki
-
- Planowanie wzdluzne.TXT
- Q parametry
- (745 Bajtów) Pobrany 129 razy
-
a moze uniwersalny program na wierszowanie promienia na krawedzi po dowolnie podanym konturze. cos na zasadzie podajemy czym robimi jaki promien i definniujemy kontur po jakim ma byc zrobiony promien
-
Mam na promienie bardzo prosty program, ale sprwadzalem tylko na 530. Nie wiem czy na innych sterownikach bedzie dzialal, poniewaz jest w nim uzyty cykl 14 i 25, a z doswiadczenia wiem, ze te cykle roznie sa odpracowywane na roznych sterownikach. Trzeba tez pamietac, ze jesli chcemy ten promien robic plytkami okraglymi, nalezy w tabeli narzedzi wpisac R2.
- Załączniki
-
- PROFILRADIUS.TXT
- Plik wykonawczy
- (1.65 KiB) Pobrany 135 razy
-
- Frezowanie promienia.TXT
- Plik z Q parametrami
- (535 Bajtów) Pobrany 124 razy