Hey
Ja miałem przyjemność przez parę lat.
Co chcesz wiedzieć ?
Pomoc w wyborze grawerki
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
Grawer mechaniczny
Witam
Chciałbym odświeżyć temat. Szukam maszyny do znakowania / grawerowania usługowego. Szef chce poszerzyć ofertę firmy o grawer mechaniczny. Wynalazłem w wujaszku google maszynki różnych producentów Poszukiwane urządzenie musi posiadać dość spore pole pracy. Mam pytanie do kolegów po fachu: czy zna ktoś takie urządzenia.
Chciałbym odświeżyć temat. Szukam maszyny do znakowania / grawerowania usługowego. Szef chce poszerzyć ofertę firmy o grawer mechaniczny. Wynalazłem w wujaszku google maszynki różnych producentów Poszukiwane urządzenie musi posiadać dość spore pole pracy. Mam pytanie do kolegów po fachu: czy zna ktoś takie urządzenia.
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
Pomoc w wyborze grawerki
Witam
Dzięki za szybkie podpowiedzi. Maszynki na allegro to nie dokładnie to czego szukam. Nie potrzebujemy frezarki/plotera lecz urządzenia, które postawię na tak zwanym biurku i wykorzystam do znakowania przedmiotu klienta. Może przesadziłem z tym dużym polem pracy
Jak pisałem maszynka ma być typowo na usługę. Znalazłem wczoraj na forum kilka nazw producentów. Przejrzę ich ofertę i będę jak coś pytał dalej. Jeszcze raz dzięki. 
Dzięki za szybkie podpowiedzi. Maszynki na allegro to nie dokładnie to czego szukam. Nie potrzebujemy frezarki/plotera lecz urządzenia, które postawię na tak zwanym biurku i wykorzystam do znakowania przedmiotu klienta. Może przesadziłem z tym dużym polem pracy

-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 6
Re: Pomoc w wyborze grawerki
Witam,
wracając do tematu to wybór padł na Gravograph grawerka mechaniczna M40 Gift i nie żałuje, sprawuje się bardzo dobrze.
Po kilku latach chciałem prosić o pomoc w wyborze lasera do grawerowania szkła.
Mam 3 wybrane ( niestety nie miałem do tej pory możliwości pracy na nich)
Trotec Speedy 100
Gravograph LS100Ex
Spirit LS 40W
Najbardziej zależy mi na dokładności
) każdy ma plusy i minusy. Może ktoś używa i będzie mógł przekazać swoją opinię lub wskazać inne urządzenie.
Z góry dziękuję.
wracając do tematu to wybór padł na Gravograph grawerka mechaniczna M40 Gift i nie żałuje, sprawuje się bardzo dobrze.
Po kilku latach chciałem prosić o pomoc w wyborze lasera do grawerowania szkła.
Mam 3 wybrane ( niestety nie miałem do tej pory możliwości pracy na nich)
Trotec Speedy 100
Gravograph LS100Ex
Spirit LS 40W
Najbardziej zależy mi na dokładności

Z góry dziękuję.