Witam
I myślę, że zakończmy ten temat bo poleci do kosza OK !!!
A co sie dzieje z Piracikiem?
-
- Moderator
-
ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje
---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281

Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
ja to zakoncze jak on dostanei upomnienie. zaczal... niech teraz zaluje!!!
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Draco pisze:jestem ale nie mam ochoty pisac z idiotami. czytam tu dosyc czesto i smiac mi sie czasem chce. co dzikus przytoczyl bylo daaawno temu. poza tym niech sie cieszy imbecyl.
[ Dodano: 2008-02-01, 19:44 ]szkoda, ze tylko nieliczni to zauwazaja.Piotrjub pisze:czasami zarozumiały ale dużo też pomagał innym.
[ Dodano: 2008-02-01, 19:47 ]
niemniej widze, iz administratorzy czytaja ten temat. wszyscy widza, ze ja od dawna tu nie pisuje i nie zaczepiam innych i nie zycze sobie aby ktos mi ublizal. wnosze aby zwrocic uwage dzikusowi a nawet dac jemu ostrzezenie, w innym wypadku zacznie sie tu ponownie jadka. celowo wykonczyl mi tamtego nicka a teraz probuje znow mnie zdenerwowac.
no i jak widac wsztystko po staremu :/
-mamo, czy jestem Twoją małą księżniczką?
-nie, nie jesteś synu
-nie, nie jesteś synu
-
a chciales aby bylo inaczej skoro sam zaczynasz?!DZIKUS pisze:no i jak widac wsztystko po staremu :/
[ Dodano: 2008-02-01, 20:12 ]
jeszcze jedno. czy ostrzezenia tu znikaja po znajomosci czy po jakims czasie? bo dzikus mial dwa. jemu jedno zniknelo mi zadne!!!!
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -