Kolumnowa
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 6
Re: Kolumnowa
Mała aktualizacja, Odchudzone bryły czyli zamiana na profile (tutaj ceowniki gorącowalcowane bo takie w większości posiadam) i żebra z blachy. Pozostaje jeszcze "Z" do opanowania i wrzeciono.

-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 1
Witam. Pomysł super. Sam myśle nad budową podobnej ale jak policzyłem koszty i czas który potrzebuje na budowę to pomału myślę nad kupnem np. takiej maszynki od naszego kolegi z forum http://allegro.pl/frezarka-cnc-leadwell ... 36478.html
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 2
Nie chce się mądrzyć ani krytykować, ale pomysl kolego nad uproszczeniem konstrukcji. Taka duża ilość żeberek łatwo się rysuje..
Śledzę temat i planuje pójść śladami kolegi
Pozdrawiam serdecznie
Śledzę temat i planuje pójść śladami kolegi

Pozdrawiam serdecznie
-
Fakt o wiele prościej ale cała rzecz-zabawa jest w budowaniuduc1099 pisze: jak policzyłem koszty i czas który potrzebuje na budowę to pomału myślę nad kupnem
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1
Jak tam prace przy frezarce?? Interesuje mnie ten projekt i na jego podstawie chciał bym wykonać swoją frezarkę.
Czy są jakieś postępy w pracy? Jeśli jest taka możliwość to proszę o jakieś zdjęcia.
Czy są jakieś postępy w pracy? Jeśli jest taka możliwość to proszę o jakieś zdjęcia.
-
do stycznia projekt zawieszony, poniekąd zostałem przymuszony do przyjęcia niechcianego zlecenia (dług wdzięczności)
Materiały mam już kupione czekam na elementy z lasera właśnie te w "dużej ilości" żebra które robią się przy okazji skoro niema narazie "ciśnienia".
Materiały mam już kupione czekam na elementy z lasera właśnie te w "dużej ilości" żebra które robią się przy okazji skoro niema narazie "ciśnienia".