Projekt JOE'S CNC 2006 R2 szukam
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
Re: Projekt JOE'S CNC 2006 R2 szukam
https://www.joescnc.com/
Zapłać i korzystaj, przy okazji ogarniesz angielski. Jeśli liczysz na jakieś zpiracone plany to nie to forum
Zapłać i korzystaj, przy okazji ogarniesz angielski. Jeśli liczysz na jakieś zpiracone plany to nie to forum
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
Jestem w posiadaniu tych planów ale od razu powiem - nie spiracone !!!
Joe's CNC 2006 R2 z przewymiarowaniem metrycznym (oryginalne były w calach) i powiększonym stołem w Yku...
Joe z uwagi na ilość pracy włożoną w modernizację jego planów (nie przeze mnie) uznał, że nie rości do nich praw autorskich. A plany te były kilka lat temu dostepne jako Open Build... Teraz nie wiem...
Szkoda, że nie odezwałeś się pół roku temu to bym ci oddał po kosztach płyty MDF całą ramę w/w maszyny
A tak stała dwa lata i skończyła w piecu 
PS Ta rama strasznie miękka jest jakby co...
Joe's CNC 2006 R2 z przewymiarowaniem metrycznym (oryginalne były w calach) i powiększonym stołem w Yku...
Joe z uwagi na ilość pracy włożoną w modernizację jego planów (nie przeze mnie) uznał, że nie rości do nich praw autorskich. A plany te były kilka lat temu dostepne jako Open Build... Teraz nie wiem...
Szkoda, że nie odezwałeś się pół roku temu to bym ci oddał po kosztach płyty MDF całą ramę w/w maszyny

PS Ta rama strasznie miękka jest jakby co...
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
Szkoda. BardO chętnie bym odkupił. Na sztywności aż tak bardzo mi nie zależy potrzebuje kupić dość ładnie zbudowana ramę do testów programowania. A możesz powiedzieć gdzie były dostępne ??
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki