Garnet !! GARNET !! GAAARNET!!
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 1
Garnet !! GARNET !! GAAARNET!!
Witam !!
Czy u was w firmie też macie problem z garnetem ?? Moi dostawcy dość że nie maja garnetu to jeszcze cena podskoczyła o ok 120%. Macie jakieś kontakty ?? Albo czy ktoś próbował ciąć jakimś innym piaskiem ??
Czy u was w firmie też macie problem z garnetem ?? Moi dostawcy dość że nie maja garnetu to jeszcze cena podskoczyła o ok 120%. Macie jakieś kontakty ?? Albo czy ktoś próbował ciąć jakimś innym piaskiem ??
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Re: Garnet !! GARNET !! GAAARNET!!
jak wyglada sytuacja na rynku?? cos sie zmienilo?
mozecie polecic jakis dostawcow garnetu?
pozdrawiam
mozecie polecic jakis dostawcow garnetu?
pozdrawiam
-
Dziwne???!!! Czytam tu u wszystkich o garnecie kto co mówi i też zamieściłem info skąd ostatnio brałem i po jakimś czasie mój post ZNIKNĄŁ ???!!!
Jestem tu nowy, czy jak ktoś szuka i pyta o pomoc to nie można mówić i polecać dobrego dostawcy??
Abym nie był gołosłowny brałem z GARNETGLOBAL mają dobre ścierniwo. Nie lubię takich cwaniaków co kopią pod nogami innym, więc postanowiłem zamieścić to jeszcze raz.
Jestem tu nowy, czy jak ktoś szuka i pyta o pomoc to nie można mówić i polecać dobrego dostawcy??
Abym nie był gołosłowny brałem z GARNETGLOBAL mają dobre ścierniwo. Nie lubię takich cwaniaków co kopią pod nogami innym, więc postanowiłem zamieścić to jeszcze raz.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
Poczytaj Regulamin to ogarniesz dlaczego Twój wcześniejszy post zniknął.
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
Pozdrawiam widze ze chce pan pozbyć sie zurzytego Garnetu. Mam firme zajmująca sie jej odbiorem ze wszystkimi dokumentami odbioru odpadku. Jeśli byłby pan zainteresowany współpraca proszę o odpowiedz na ten komentarz i kontakt na cnc. pozdrawiam