clubber84 pisze:Czy teraz i ty i admin rozumiecie jak powinno to działać?
Ja tak.

Robert
clubber84 pisze:Czy teraz i ty i admin rozumiecie jak powinno to działać?
to ze przenosi do ostatniego nieprzeczytanego postu a nie do pierwszego nie było jeszcze robione, w tym przypadku czyszczenie danych przegladarki nie pomoze, czyszczenie danych w pamieci podrecznej przegladarki i ciasteczek (nie historii) tyczylo sie tylko uzytkownikow, ktorym po rozwiazaniu problemu z powiadomieniami dalej kierowało nie tam gdzie trzeba.clubber84 pisze: ↑03 sty 2018, 16:55Zanika czytanie ze zrozumieniem, oj zanika...
Jeszcze raz:
- moja przeglądarka po wyłączeniu czyści i "ciasteczka" i pamięć cache, w której znajdują się pliki, o których pisał w zalinkowanym przez ciebie poradniku admin, więc darujmy sobie dalsze wyjaśnianie tej operacji;
- kliknięcie w "niebieską" flagę przy nazwie tematu, przenosi do OSTATNIEGO nieprzeczytanego postu, a nie pierwszego;
- funkcja "PIERWSZY nieprzeczytany post" działa jak kliknięcie w tę flagę, a powinna działać odwrotnie, ponieważ chcę przeczytać PIERWSZY nieprzeczytany post opublikowany powiedzmy 31 grudnia, a nie post, który został napisany dzisiaj, a który może się znajdować już dwie strony dalej.
Czy teraz i ty i admin rozumiecie jak powinno to działać?
P.S.
Avatary dzisiaj się nie wyświetlają.
Może bez przesady, wystarczy tak jak jest. Chyba , że da się zrobić, aby przenosiło do ostatniego posta przeczytanego ze zrozumieniem
przeadresuj te powiadomienie mailowe na [email protected], bo tak to ciezko powiedziec dokladnie o co chodzi, zwlaszcza ze to pierwszy taki przypadek i jedyny o ktorym mi wiadomo