Nowa odsłona forum
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 13
Re: Nowa odsłona forum
Hehe, autora ostatniego postu przypisuje, jako autora obserwowanego tematu.
Ciekawe czy te funkcje z angielskiego w kodzie php brzmią podobnie? Może dlatego jest problem z tym ustawieniem...
Ciekawe czy te funkcje z angielskiego w kodzie php brzmią podobnie? Może dlatego jest problem z tym ustawieniem...
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 11
Otrzymałem email z powiadomieniem o PW i mam pytanie gdzie ona jest bo w skrzynce jej nie ma. 

-
Autor tematu - Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 48
- Kontakt:
Teraz wszystkie czynności związane z aktywnością na forum będą pod przyciskiem "Aktywność", chociaż posty nieprzeczytane pewnie wrócą na główna belkę. Aktywność związana z własnymi postami i tematami będzie pod tym przyciskiem bo belki zaczyna brakować przy małych rozdzielczościach
.
Ten problem ze złym podawaniem autora tematu jest naprawiany.

Ten problem ze złym podawaniem autora tematu jest naprawiany.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 11
A co z tym. Błędnie wysłane powiadomienie czy jak.Temat wiadomości Frezarka FWE16Adam Domański pisze: ↑01 sty 2018, 16:47Otrzymałem email z powiadomieniem o PW i mam pytanie gdzie ona jest bo w skrzynce jej nie ma.![]()
-
Autor tematu - Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 48
- Kontakt:
Mat3ys pisze:Jeszcze nie było możliwości wrzucenia avtaru z dysku dopiero z "gravatar" zadziałało.
Sprawdzimy i naprawimy.
Adam Domański pisze:Otrzymałem email z powiadomieniem o PW i mam pytanie gdzie ona jest bo w skrzynce jej nie ma.
Może masz zapełnioną skrzynkę? i wiadomość wisi oczekując na jej opróżnienie. Ile masz wiadomości w skrzynce odbiorczej?
Wysyłam Ci zaraz testową wiadomość PW, zobacz czy ją otrzymałeś.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
www.ebmia.pl
www.ebmia.pl