mag999 pisze:A nieprzeczytane posty od ostatniej wizyty będą?
Też mam prośbę o przywrócenie tej opcji wyświetlania jeśli nie problem.
Niestety nie pomogło. U mnie to Ctrl+R. Przeglądarka to Opera, jeżeli to ma znaczenie.xeon235 pisze: ↑19 lis 2017, 21:52RobWan pisze:Ikona jest, ale nie działa. Nie ma też po najechaniu na nią dymka z tekstem.
Ale tak się bawię, klikam, zaznaczam, może jakas inna filozofia użycia tej ikonki i... dwuklik na ikonie i mamy to co poniżej.
trzeba zaznaczyc tekst i kliknac raz na ikonke, wtedy wstawia zaznaczony tekst w odpowiednie pole, jezeli nie dziala to sproboj odswiezyc strone skrotem ctrl+shift+r
juz sprawdzamRobWan pisze: ↑19 lis 2017, 22:03Niestety nie pomogło. U mnie to Ctrl+R. Przeglądarka to Opera, jeżeli to ma znaczenie.xeon235 pisze: ↑19 lis 2017, 21:52RobWan pisze:Ikona jest, ale nie działa. Nie ma też po najechaniu na nią dymka z tekstem.
Ale tak się bawię, klikam, zaznaczam, może jakas inna filozofia użycia tej ikonki i... dwuklik na ikonie i mamy to co poniżej.
trzeba zaznaczyc tekst i kliknac raz na ikonke, wtedy wstawia zaznaczony tekst w odpowiednie pole, jezeli nie dziala to sproboj odswiezyc strone skrotem ctrl+shift+r
Robert
sprawdzone na operze 48.0.2685.52 - działa, jezeli cytujesz nie z pelnego edytora, to wstawia zaznaczony tekst do szybkiej odpowiedzi
RobWan pisze:49.0.2725.39 (PGO) taką mam.
Sprawdziłem na innym komputerze z 48.0.2685.52, i tam działa.
Może jakiś filtr u mnie? Ta moja wersja krnąbrna?