Nowa odsłona forum
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 11
Re: Nowa odsłona forum
widze ze przez komorke to nawet przyjemniejsze jest to forum
Jestem za tym żeby nie było za dużo informacji o piszących na forum.
Adres IP,przeglądarka,system - czemu to ma służyć?
Jestem za tym żeby nie było za dużo informacji o piszących na forum.
Adres IP,przeglądarka,system - czemu to ma służyć?
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
Forum przyjemniejsze ....... , ale ludziska te same.

Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 45
Mam takie problemy:
Nie mogę wrzucić obrazków pomimo, że wiem, że już wcześniej w taki sposób było to możliwe, zwyczajnie kiedyś po wybraniu [dodaj obrazek] pojawiało się okno w którym było widać obrazki prędzej dodane przeze mnie na forumi i wystarczyło nacisnąć na [dodaj do treści postu], po tym sprawa była załatwiona. Czy teraz za każdym razem będzie trzeba dodawać obrazek od nowa wprowadzając go na serwer? Chodzi o obrazek który wiem, że wcześniej dodałem i już jest na serwerze.
Druga sprawa:

Trzecia sprawa: jak będzie z plikami robionymi przez program Inkscape o rozszerzeniu.svg, czy będzie można je zamieszczać na forum i w jakiej postaci?
Czwarta sprawa: Do czego to jest?

Nie mogę wrzucić obrazków pomimo, że wiem, że już wcześniej w taki sposób było to możliwe, zwyczajnie kiedyś po wybraniu [dodaj obrazek] pojawiało się okno w którym było widać obrazki prędzej dodane przeze mnie na forumi i wystarczyło nacisnąć na [dodaj do treści postu], po tym sprawa była załatwiona. Czy teraz za każdym razem będzie trzeba dodawać obrazek od nowa wprowadzając go na serwer? Chodzi o obrazek który wiem, że wcześniej dodałem i już jest na serwerze.
Druga sprawa:

Trzecia sprawa: jak będzie z plikami robionymi przez program Inkscape o rozszerzeniu.svg, czy będzie można je zamieszczać na forum i w jakiej postaci?
Czwarta sprawa: Do czego to jest?

Ostatnio zmieniony 11 lis 2017, 09:25 przez pioterek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 94
tak, bedzie mozna zamieszaczac, za chwile dodam rozszezenie do dozwolonych plikow.pioterek pisze: ↑11 lis 2017, 09:05Mam takie problemy:
Druga sprawa:
w przypadku obrazkow to pod edytorem masz zakladke twoje obrazy, i tam masz obrazki, wystarczy ze przeciagniesz obrazek do edytora.

-
- Administrator
-
ok, postaram sie je przywrocic do tego modulu, pozniej wroce z informacja czy bedzie to mozliwe
Dodane 4 minuty 14 sekundy:
pliki *.svg powinne byc mozliwe do wrzucania oraz pobierania
-
- Administrator
-
obrazki wgrane na serwer zostaly przywrocone do modulu, dzisiaj modul do wgrywania obrazkow zostanie poprawiony, jezeli chodzi o wyswietlanie wgranych obrazkow
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 8
Mam starą wersję - muszę zaktualizować Iphona, ale mam za dużo zdjęć i mało miejsca na pamięci.xeon235 pisze: ↑10 lis 2017, 11:47jaka masz wersje ios, sprawdzalem przed chwila na ios i dzialalo poprawnie, sprobuj wejsc jeszcze przez https://www.cnc.info.pl - daj znac czy cos sie zmienilo
Jak usunę to dam znać.
Cytowanie selektywne przydałoby się