Będzie to zrobione. Będzie również odnośnik do tematów, w których brałeś udział i do tematów, które obserwujesz.
Nowa odsłona forum
-
Autor tematu - Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 48
- Kontakt:
Re: Nowa odsłona forum
Będzie to zrobione. Będzie również odnośnik do tematów, w których brałeś udział i do tematów, które obserwujesz.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 13
Witam ponownie i mogę z ręką na sercu powiadomić, że na wersji mobilnej nadal nie jest to rozwiązane. Ale w tej chwili nie przeszkadza mi to, mimo, że mogę z forum korzystać tylko mobilnie na tablecie.
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 3
Witam
Taka trochę prywata, ale w temacie. Coś wciągnęło przy zmianie wyglądu forum wszystkie otrzymane PW z załącznikami ("pdf" i jeden graficzny) z mojej skrzynki. Dało by się coś z tym zrobić? Wystarczą same załączniki na przykład na maila; treść wiadomości znam.
Z góry dziękuję.
Taka trochę prywata, ale w temacie. Coś wciągnęło przy zmianie wyglądu forum wszystkie otrzymane PW z załącznikami ("pdf" i jeden graficzny) z mojej skrzynki. Dało by się coś z tym zrobić? Wystarczą same załączniki na przykład na maila; treść wiadomości znam.
Z góry dziękuję.
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 94
spróbuje przywrócić, narazie nie wiem dlaczego tak sie stalo, ale powinno dac rade sie to zrobicJanuszT pisze: ↑09 lis 2017, 21:05Witam
Z góry dziękuję.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 8
Działa Wam wersja mobilna na telefonach iPhone?
Mi wszystko niby działa, ale nie mogę klikać w żadne działy czy tam odnośniki. Po prostu klikam i nic mnie nie przenosi do odpowiedniego działu
Mi wszystko niby działa, ale nie mogę klikać w żadne działy czy tam odnośniki. Po prostu klikam i nic mnie nie przenosi do odpowiedniego działu

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 73
Ten kwiatuszek to chyba Solaris sobie dołożył - jego zapytaj.
ABKK - wstrzymaj się z bólami - nie wszystko na raz (do się zrobić)
ABKK - wstrzymaj się z bólami - nie wszystko na raz (do się zrobić)
Ale ja to się na niczym nie znam, czytać też nie bardzo - Art Tech Design
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 94
jaka masz wersje ios, sprawdzalem przed chwila na ios i dzialalo poprawnie, sprobuj wejsc jeszcze przez https://www.cnc.info.pl - daj znac czy cos sie zmienilo