Nowa odsłona forum
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 73
Re: Nowa odsłona forum
darek a kto na na telefonie lub tablecie (czy innym głaskadełku) pracuje z softem typu CAD/CAM ?
"komputer służy mi do pracy a korzystam z dziwnego oprogramowania produkcyjnego" i jednocześnie do przeglądania internetu ? dla mnie zgroza !
jak się nie zmieni czcionka domyślna to ja się stąd wypisuje - szkoda mi wzroku
"komputer służy mi do pracy a korzystam z dziwnego oprogramowania produkcyjnego" i jednocześnie do przeglądania internetu ? dla mnie zgroza !
Ostatnio zmieniony 08 lis 2017, 22:04 przez Yarec, łącznie zmieniany 2 razy.
Ale ja to się na niczym nie znam, czytać też nie bardzo - Art Tech Design
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 94
Problem z zasłanianiem powiadomień przez reklame rozwiązany, zachwile powinno sie odświeżyć, dla osób niecierpliwych prosze o odswiezenie strony za pomoca skrotu ctrl+f5
-
Autor tematu - Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 48
- Kontakt:
Po Waszych sugestiach rozważam zamianę fontów na bardziej czytelne. Nie wiem tylko na jakie... Może font typu lato. Są one między innymi wykorzystywane na forum elektroda i kilku innych, które znam.
https://fonts.google.com/specimen/Lato
Prawą belkę z awatarami też mogę przenieść na lewo, wydawało mi się że po prawej jest tak bardziej czytelnie i estetycznie, ale jeśli utrudnia to korzystanie z forum to nie ma problemu.
Na pewno zmienię też ten edytor postów na taki bardziej okrojony bo jak każdy zacznie używać własnych krojów i kolorów czcionek to będzie pstrokato na forum i nieczytelnie.
Inne zauważone problemy będą poprawiane na bieżąco, wątek jest cały czas czytany i wdrażane są poprawki. Xeon235 pracuje nad tym dzień i noc
https://fonts.google.com/specimen/Lato
Prawą belkę z awatarami też mogę przenieść na lewo, wydawało mi się że po prawej jest tak bardziej czytelnie i estetycznie, ale jeśli utrudnia to korzystanie z forum to nie ma problemu.
Na pewno zmienię też ten edytor postów na taki bardziej okrojony bo jak każdy zacznie używać własnych krojów i kolorów czcionek to będzie pstrokato na forum i nieczytelnie.
Inne zauważone problemy będą poprawiane na bieżąco, wątek jest cały czas czytany i wdrażane są poprawki. Xeon235 pracuje nad tym dzień i noc

Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
-
- Posty w temacie: 17
CAD CAM to nie wiem ale przy programach gaficznych już takich znam. Co do "głaskadełka" to właśnie teraz z takiego korzystamYarec pisze: ↑08 lis 2017, 21:50darek a kto na na telefonie lub tablecie (czy innym głaskadełku) pracuje z softem typu CAD/CAM ?

-
- Posty w temacie: 73
chaos & Xeon235 - zastosujcie Tahome (jest czytelna na wszystkich platformach).
Edytor warto nieco uprościć, bo jeśli czcionką domyślną będzie j.w. to podejrzewam że będzie sporadycznie wykorzystywany.
I zmięcie to : "#56 autor" na #56 napisał (będzie jednoznacznie).
Wielkie dzięki za odzew !!
Pozdrawiam i powodzenia w modernizacji
Edytor warto nieco uprościć, bo jeśli czcionką domyślną będzie j.w. to podejrzewam że będzie sporadycznie wykorzystywany.
I zmięcie to : "#56 autor" na #56 napisał (będzie jednoznacznie).
Wielkie dzięki za odzew !!
Pozdrawiam i powodzenia w modernizacji
Ale ja to się na niczym nie znam, czytać też nie bardzo - Art Tech Design