ArtCam interpolowana oś Z
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
ArtCam interpolowana oś Z
Witam jestem nowym użytkownikiem i mam pewien problem a mianowicie chodzi o interpolację "zetki". Chciałbym zrobić jedno cięcie jednocześnie używając xy i z z tym że nie rasterowo a normalnym ciągłym ruchem, ponieważ mam półprodukt (zdjęcia dodam jak wrócę do domu ponieważ są zbyt duże) i chciałbym żeby powierzchnia była jak najbardziej gładka czego niestety nie mogę uzyskać poprzez obróbkę rasterową. Posiadam program ArtCam 2013 w wersji Express. Ratunku pomóżcie
dziękuję z góry za odpowiedzi

Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Witamy nowego kolegę na forum.
Otóż .... jakby to napisać .... z całym szacunkiem, ale nie rozumiem "co poeta miał na myśli" , czyli najlepiej będzie, jak napiszesz co chcesz uzyskać + dodaj zdjęcia + napisz jakich opcji/narzędzi używasz, albo bardzo dokładnie opisz jak ma wyglądać przedmiot po obróbce.
Idealnie byłoby, gdybyś załączył rysunek/zdjęcie przedmiotu w gotowej formie + zrzuty ekranowe z ustawieniami narzędzi i obróbek.
Otóż .... jakby to napisać .... z całym szacunkiem, ale nie rozumiem "co poeta miał na myśli" , czyli najlepiej będzie, jak napiszesz co chcesz uzyskać + dodaj zdjęcia + napisz jakich opcji/narzędzi używasz, albo bardzo dokładnie opisz jak ma wyglądać przedmiot po obróbce.
Idealnie byłoby, gdybyś załączył rysunek/zdjęcie przedmiotu w gotowej formie + zrzuty ekranowe z ustawieniami narzędzi i obróbek.