witam
wiem ze ten temat byl juz nie raz ja jednak nie moge znalesc schematu kompletnego sterownika ktory bylby zlozony z rysunku plytki drukowanej schematu ideowego i opisu dobrze by bylo zeby ten sterownik byl tez sprawdzony
pozdrawiam
sterownik schemat
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Było już kilka razytomczyk pisze:wiem ze ten temat byl juz nie raz ja jednak nie moge znalesc schematu kompletnego sterownika

ale np:
http://www.ottop.republika.pl/sterownik8435.shtml
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
gmaro
nie masz czasem schematu plytki i ideowego tego sterownik w formacie jakims bardziej popularnym??? np pdf
[ Dodano: 2007-12-25, 02:34 ]
i nie ma tam jeszcze schematu plytki tylko jest schemat rozmieszczenia elementoe z "przeswitujacym" schematem odwodu drukowanego masz moze taki schemacik plytki zeby bylo tylko to co potrzeba ??
[ Dodano: 2007-12-25, 14:15 ]
gmaro,
witam
nie masz moze tego schematu w formacie bardziej popularnym np pdf
bo chcialbym to komus dac do wydrukowania i sam rozumiesz
pozrd
nie masz czasem schematu plytki i ideowego tego sterownik w formacie jakims bardziej popularnym??? np pdf
[ Dodano: 2007-12-25, 02:34 ]
i nie ma tam jeszcze schematu plytki tylko jest schemat rozmieszczenia elementoe z "przeswitujacym" schematem odwodu drukowanego masz moze taki schemacik plytki zeby bylo tylko to co potrzeba ??
[ Dodano: 2007-12-25, 14:15 ]
gmaro,
witam
nie masz moze tego schematu w formacie bardziej popularnym np pdf
bo chcialbym to komus dac do wydrukowania i sam rozumiesz
pozrd