Chciałem dobrze, myślałem że jest tu dożo ludzi który cnc traktują nie tylko jako zarobek, ale i pasjonatów którym filmy mogą się spodobać, na dzień dobry słowa krytyki z każdej strony, w sumie przywykłem prowadząc kanał o akwarystyce, ale tam jest chyba więcej pasjonatów niż tu, tam jeden wspiera drugiego, jak ktoś palnie jakąś głupotę, poprawia się go ale w normalny i delikatny sposób, a nie miesza z błotem i mówi wszem i wobec wyśmiewając go że się nie zna. Jak to się mówi Robię dalej swoje, próbując znaleźć tu informacje które mnie interesują, czasem to trudne jak jeden przez drugiego się przekrzykują w postach i temat schodzi na inny tor i trzeba szukać znowu. Teraz przypomniałem sobie dla czego nigdy nie udzielałem się na forach, i nigdy na żadnym nie byłem zarejestrowany.
Jest jak zawsze nic się nie zmieniło, tego co się nie zna lub zna się tylko trochę miesza się z błotem i patrzy czy jeszcze oddycha,
Zobaczymy, powrzucam tu jeszcze trochę linków jak dalej będzie to samo, spadam stąd bo nie lubię się denerwować, ........