Fajna sprawa jest MyPlasm THC działa i tak i tak i najważniejsze - może być na pulpicie sterujacym
Powiem szczerze że nigdy w swoim życiu nie miałem okazji oddać czegoś na gwarancje a kupiłem multum urządzeń itd. Stamos nawet nie zużył 1 dyszy.max 15 pisze:Czyli dobrze zrobiłem kupując hefty. Wypaliła już troszeczkę i jak narazie nie nażekam na współpracę. A przyznam się myślałem nad stamosem.
To chyba słaby argument do proponowania - ja mam spawarkę Dedry i jest super ale plazmy dedry nie polecam do CNC . Jesteś pewny że ta która proponujesz nie posiada bolączek tych które przewijają sie tu przez forum . np zbyt długie utrzymywanie napięcia po niewygaśnięciu, zbytnie generowanie zakłóceń itd. nie twierdzę że źródło jest złe tylko dopytuję cy w rozmowach z tymi znajomymi którzy jak rozumie maja te plazmy a nie spawarki potwierdzają się te cechy które powinno mieć źródło do CNC.multihydro pisze:Odnosnie źródła plazmy od Chińczyków to polecił bym hefty. Posiadam ich pierwsza spawarke od 3 lat i nigdy nie bylo z nia problemu
W jakim senie ? Jeśli w takim to tak można też zrobić tak że zmieniasz stół i głowice i masz frezarkę /plazmęmultihydro pisze:czy da sie połączyć ploter plazmowy z frezarką? Chciałbym obrabiać blachy o max. grubisci 10mm.?