sheetcam kupie licencje brak dystrybutora w polsce :(
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 2
sheetcam kupie licencje brak dystrybutora w polsce :(
Witam, prośba.. jest ktos z forum kto ma dostep do sheetcama? Wiem ze na stronie producenta jest i mozna kupic ale niemam konta paypal. Jest ktos z Wrocławia lub okolic i ma mozliwosc uzycia konta paypal i go zamowic (kasa odrazu zwracana). Prosze o kontakt pozdrawiam

Tagi:
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
Z tego co ja pamiętam to Polskie prawo zezwala na odsprzedanie produktu (w tym licencji) jeśli się go nie używa.251mz pisze:Licencje są imienne i z tego co pamiętam nie można ich odsprzedawać...MTG garage pisze:Proszę się zgłosić na Pw, posiadam licencję
PS.
Dlatego np. można odsprzedawać legalnie gry na PS czy Xbox.
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
Tomasz_K,
W sumie to ciekawe.
Bo przyjdzie np do mnie kontrola i mam na swoje nazwisko licencje i pokażę im fakturę i bedą zadowoleni.
A przyjdzie taka kontrola też do kogoś komu sprzedałem to i ok pokaże fakturę ode mnie i też będą zadowoleni.
W takim wypadku jeśli nie sprawdzą tego krzyżowo to wszyscy będą mieli wszystko i będą zadowoleni:D
W sumie to ciekawe.
Bo przyjdzie np do mnie kontrola i mam na swoje nazwisko licencje i pokażę im fakturę i bedą zadowoleni.
A przyjdzie taka kontrola też do kogoś komu sprzedałem to i ok pokaże fakturę ode mnie i też będą zadowoleni.
W takim wypadku jeśli nie sprawdzą tego krzyżowo to wszyscy będą mieli wszystko i będą zadowoleni:D