A czy przypadkiem nie jest to telekomunikacyjna puszka przyłączeniowa?RomanJ4 pisze: Ta mi się bardzo podoba.. żaden gnojek się nie dobierze...![]()
![]()
-=FOTO BLOG=-
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 5
Kolego "elofura", czytaj całość, ze zrozumieniem i na trzeźwo. W ogóle to ty pokaż cokolwiek swojego, ciekawego, oryginalnego. Takie wózki warsztatowe żadną nowością nie są, mogą mieć zastosowanie w jakichś jedynie większych, poważniejszych warsztatach. Jak ci nie wyszły skrzynki na listy to może dlatego, że myślenie nie jest twoją mocna stroną. Bo robi to cały świat, Chińczycy, pewnie automatycznie i idzie to w miliony. To rzeczywiście nie ma sensu dłubać. Przyjrzyj się poprzednim zdjęciom w tym temacie bo to o tym napisałem w ostatnich zdaniach.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 7
Jesteśmy w dziale na luzie więc wyluzuj. Zacząłem pisać tylko dla tego żeby Cię deko naprostować z tymi skrzynkami. Bo sam to przerabiałem, zresztą to było wieki temu, więc dawno i nieprawda. Wózki zrobiłem dla siebie, nie są komercyjne. W moim małym warsztacie sprawdzają się znakomicie za 1/3 ceny nowych.
Zaczynam przygodę.
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 13
- Kontakt:
Wrzucaj co masz, ja tam na wszystkie fajne projekty lubię patrzećTomciowoj pisze:No i kolega STELMI pozamiatał. A miałem zacząć robić foty moich dłubanek Hardinge'owych i frezarkowych ale przy takiej disnejowskiej zabawce to się nie ośmiele (słownik w telefonie podpowiadał: ośmiesze)

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 9
- Kontakt: